Futbu'da Cagliari Takımının Menajeri'nin Ayıbı !

anlamıyorsun ki. bak sana soyle soylim, hani bir cikolata alırsın dolaba koyarsın bozulurya aynı oyle. almıs takımı ama o kadar. sadece almıs. baska hicbirsey yapmamıs. ne antrenor almıs ne kasif almıs ne oyuncu degistirmis nede sistemle oynamıs. yani sadece takımın menajeri olmus. ne demek istedigimi anlıyor musun ?

Anlıyorum, size de hak veriyorum ama eski sahibi de tamamen haksız göremiyorum, empati kurmaya çalışıyorum...

Kolay gelsin size, işiniz zor, umarım başarılı olursunuz...

Konuya mesaj yazmak için bugüne kısmetmiş :).İlk önce konuyu bilip bilmeden konu açan üyeler var onlardan beklerdim böyle konu ama senden hiç ama hiç beklemezdim .Kusura bakmada saçmaladıkça saçmalamışsın burada benim ismim geçmiş AlemTo diyorlar sen hala devam etmişsin beni hiç mi tanımıyorsun ?Ben takımı aldım oyunla pek ilgim olmadı zamanım olmadı ve oyuna pek ısınamadım .Ofm'de çok kez takım aldım sonuna kadar gittim ve oyunla gayet iyi ilgilendim o zaman ama bu oyunda hem ilgilenecek vakit yoktu hemde pek ısınmadm .Sen demişsin sadece takımı almış be hacı zaten ben 1.hafta bittikten sonra takımdan istifa ettim oyunla ilgilenemiyorum başkası alsın diye .Oyuna kaşifde herşey aldım ama ben takımdan gitmeden önce bir arkadaş oyuncuları takas yapmak istedi takas yaptık oyuncalara sonra admin böyle birşey olmaz dedi eski ayarlar dönecek dedi ve onun için gitmiş olabilir bak yine diyorum kırmızı şekilde yazacağım ben 1.haftadan sonra istifa ettim

@OzaN oyuna katılacak halim yok zaten almazsan alma zaten katılmıyacağım :D:D