Futbu'da Cagliari Takımının Menajeri'nin Ayıbı !

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
209
Puanı
164
bu takımın eski menajeri kimse gercekten cok buyuk ayıp etmis. arkadasım oynamicaksan takımı niye alıyorsun. ayıptır ya. takımı ben alim dedim ilk 11 cıkartamıyorum ya. tum kondisyonlar 0. ayıptır ama ya. hem oyuna hemde oyundaki herkese ve belkide senin yerine oynamaya hevesli olan arkadasa buyuk ayıp etmissin. harbiden sinirlerimi bozdun ya. Ozan adminden tek ricam daha once boyle oyunları bu sekilde bırakmıs arkadasları bir daha boyle oyunlara dahil etmemesidir.sabah sabah sinirlerim bozuldu ya. takım cıkaramıyorum boyle bir sacmalık yok.futbol bilgin yoksa oynama arkadasım su oyunu

Son düzenleme:
Katılıyorum. Ben birçok kez gördüm böyle yeni üyeler çok iştahlı olup takım almak istiyorum diyorlar ama takımların hepsi dolu oluyor, bakıyorum bazı takımlara menejer takmıyor bile hevesli üyelere yazık oluyor gerçekten.

yani kendim icin demiyorum. ben zaten 2 sezon oynamısım oyunun eglencesini tatmısım. ama diger hevesli arkadaslara engel oluyorlar o sinirimi bozuyor. belkide baska bir uye alsaydı daha iyi seyler yapıcaktı. adam ne kasif almıs ne antrenor almıs nede baska birsey. bunlarla bile ugrasmamıs daha ne diyim ki

saolasın besalet ama gerek yok. ben bir sekilde halledicem. alt kumeden kurtulmak yeterli olucaktır zaten

Alem di galiba cagliari nin menajeri bıraktı hatta şike yaptı :D

La Alemtonun işi vardı.Oynuyamıyordu.Adam Antrenör almamış olabilir ama zamanı yoktu adamın.Eğer Oyuna Alınmazsa Alemto Büyük Bir Haksızlık Olur

- - - Ekleme - - -

Sen Bana Bak Secquin bende oynuyorum ama bende de 3 oyuncu kondisyonu sıfır

La Alemtonun işi vardı.Oynuyamıyordu.Adam Antrenör almamış olabilir ama zamanı yoktu adamın.Eğer Oyuna Alınmazsa Alemto Büyük Bir Haksızlık Olur

- - - Ekleme - - -

Sen Bana Bak Secquin bende oynuyorum ama bende de 3 oyuncu kondisyonu sıfır

kusura bakmada ne sacmalıyorsun ? oynayamıyorsa niye baslıyor benim dedigim bu. vakti yoksa baslamaması gerekiyordu oyuna. senin kondisyonlarının sıfır olması senin sorunun. ben 2 sezon oynadım ve hicbir oyuncumun kondisyonu 1 kere bile 0 olmadı. cogu arkadasımızda da kondisyonlar 0'a dusmemistir zaten

Hata yapılabilir, ben de defalarca oyunu bıraktım, arkamdan bu tür sözler söylenseydi çok üzülürdüm, bırakan kişilerin de haklı gerekçeleri var, takımı almadan önce var olmayan gerekçeler de olabilir bunlar, bence fazla sinirlenmeye gerek yok...

Buradan Ozan'a söyleyeyim benim Roma'nın durumu da malım istersen isteyen birine verebilirsin nedense böyle menejerlik oyunlarını sevmiyorum kusura bakmayın :(

Bırakmıyorum yani kondisyonlar da iyi aslında takım kötü nedense :D
@1 yüzünce vicdan azabı çektim :D

Hata yapılabilir, ben de defalarca oyunu bıraktım, arkamdan bu tür sözler söylenseydi çok üzülürdüm, bırakan kişilerin de haklı gerekçeleri var, takımı almadan önce var olmayan gerekçeler de olabilir bunlar, bence fazla sinirlenmeye gerek yok...

anlamıyorsun ki. bak sana soyle soylim, hani bir cikolata alırsın dolaba koyarsın bozulurya aynı oyle. almıs takımı ama o kadar. sadece almıs. baska hicbirsey yapmamıs. ne antrenor almıs ne kasif almıs ne oyuncu degistirmis nede sistemle oynamıs. yani sadece takımın menajeri olmus. ne demek istedigimi anlıyor musun ?

kusura bakmada ne sacmalıyorsun ? oynayamıyorsa niye baslıyor benim dedigim bu. vakti yoksa baslamaması gerekiyordu oyuna. senin kondisyonlarının sıfır olması senin sorunun. ben 2 sezon oynadım ve hicbir oyuncumun kondisyonu 1 kere bile 0 olmadı. cogu arkadasımızda da kondisyonlar 0'a dusmemistir zaten
Sen Ne Saçmalıyorsun

- - - Ekleme - - -

İyilik Ettik Örnek Verdik Keşke Yapmasaydım