FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OzaN post: 1426514' Alıntı:
Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı.

Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu.

Güzel oldu güzel.

OzaN post: 1426554' Alıntı:

Hangi hali mükemmel neye sonradan ne yaptığım daha güzel anlamadım tam ne demek istediğini.
Aslında iki cümlede sonraki hali güzel demek istedim.2.cümleyi yazmayacaktım ama överken işi karıştırdım. Şu anda uyguladığın stil çok güzel.

Ligdeki Transferler kısmında yabancı takımlara satılan oyuncularda haftanın 0 gözükmesi sorunu düzeltildi. (Bundan sonrasına yönelik düzenleme)

Transferler sayfalara ayrıldı ve daha düzenli gözükmesi sağlandı.

Son olarak yeni tasarıma geçirildi. (Tam son rötuşları yapılmadı 1-2 ufak düzenlemesi daha olabilir.)

Transferler hep sürmese belli zamanlarda olsa daha güzel olmaz mı mesela oyunun ilk 4 haftası sonra arada transfer döneminde 2 hafta gibi.

BesaleT post: 1426645' Alıntı:

Transferler hep sürmese belli zamanlarda olsa daha güzel olmaz mı mesela oyunun ilk 4 haftası sonra arada transfer döneminde 2 hafta gibi.

Daha mı zevkli olur belli bir sürede olunca?

BesaleT post: 1426645' Alıntı:

Oyun zaten kısa süreli transfer sürekli olmalı bence.

Oyunun en iyi yönü aksi takdirde takımlar arası rekabet çok az olur.

OzaN post: 1426655' Alıntı:

Daha mı zevkli olur belli bir sürede olunca?

Bence daha zevkli olur ve böylece eldeki oyuncuların kıymeti de artar şimdi kadrodaki çoğu oyuncu satılıyor bambaşka bi kadro kuruluyor bi anlamı olmuyor verilen takımında.

- - - Ekleme - - -

darksaal post: 1426661' Alıntı:
Oyun zaten kısa süreli transfer sürekli olmalı bence.

Oyunun en iyi yönü aksi takdirde takımlar arası rekabet çok az olur.

İlk başta 4-5 hafta daha sonra ligin ortalarında 2 hafta yeterli olacaktır bana göre.
Gerçekçilik artmış olur böylece.

Sponsorların isimleri değişsin artık
Arap sponsorlar bekliyoruz

Kadroda oyuncu seçerken ilk 11'dekiler yeşil renkle gözüksün yoksa kafa karıştırıyor.

Kadro kurmak çok karışık OFM'deki gibi sürükle bırak olsa daha iyi olur.

Admin 4-1-2-3 sistemine şunu ayarlayabilir misin ?

Gk
Dl-Dc-Dc-Dr
Mc
Amc-Amc
St-St-St

@OzaN

Eklendi

Sponsorların isimleri değişsin artık
Arap sponsorlar bekliyoruz

Sponsor menüsünü komple yenileyeceğim. İsimleri çakma isimlere dönüştüreceğim muhtemelen. Sonra lisans sorunu olmasın.

Kadro kurmak çok karışık OFM'deki gibi sürükle bırak olsa daha iyi olur.

Karışık değil aslında ama pek kullanışlı olmadığı doğru. Neler yapabilirim düşüneceğim. Sürükle bırak olacak büyük ihtimal. Yapılacaklar listesinde ön sıralara alıyorum ama yine de birkaç haftayı bulabilir...

Kadroda oyuncu seçerken ilk 11'dekiler yeşil renkle gözüksün yoksa kafa karıştırıyor.
Yarın bakacağım eğer kolay olacak gibiyse hemen yaparım olmazsa zaten sürükle bırak yapılırsa gerek kalmayacak.

Dizilişi ekler misin ? @OzaN

4-3-2-1 (C)

GK

DR DC DC DL

MC MC MC

AMR AML

ST
Ekledim onu da.
Baya bir şişti taktik seçenekleri.

Sponsor menüsünün tasarımı güncellendi. Sponsor isimleri de güncellenecek.

Nasıl Oynanır ve İletişim kısımları çalışır hale getirildi.

İlk genel kullanıcıya açık lig 27 Aralık Cuma açılıyor bir aksilik çıkmazsa.