BesaleT
Süper Emekli
OzaN post: 1426514' Alıntı:Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı.
Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu.
Güzel oldu güzel.
OzaN post: 1426514' Alıntı:Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı.
Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu.
Önce:Reytinger post: 1426528' Alıntı:Transferler listesinde de olabilir aslında.
Bence bu hali mükemmel.OzaN post: 1426548' Alıntı:
Önce:
Sonra:
Reytinger post: 1426550' Alıntı:Bence bu hali mükemmel.Aslına sonradan uyguladığın bu stil çok daha güzel.
Aslında iki cümlede sonraki hali güzel demek istedim.2.cümleyi yazmayacaktım ama överken işi karıştırdım. Şu anda uyguladığın stil çok güzel.OzaN post: 1426554' Alıntı:
Hangi hali mükemmel neye sonradan ne yaptığım daha güzel anlamadım tam ne demek istediğini.
OzaN post: 1426638' Alıntı:Ligdeki Transferler kısmında yabancı takımlara satılan oyuncularda haftanın 0 gözükmesi sorunu düzeltildi. (Bundan sonrasına yönelik düzenleme)
Transferler sayfalara ayrıldı ve daha düzenli gözükmesi sağlandı.
Son olarak yeni tasarıma geçirildi. (Tam son rötuşları yapılmadı 1-2 ufak düzenlemesi daha olabilir.)
BesaleT post: 1426645' Alıntı:
Transferler hep sürmese belli zamanlarda olsa daha güzel olmaz mı mesela oyunun ilk 4 haftası sonra arada transfer döneminde 2 hafta gibi.
Oyun zaten kısa süreli transfer sürekli olmalı bence.BesaleT post: 1426645' Alıntı:
Transferler hep sürmese belli zamanlarda olsa daha güzel olmaz mı mesela oyunun ilk 4 haftası sonra arada transfer döneminde 2 hafta gibi.
OzaN post: 1426655' Alıntı:
Daha mı zevkli olur belli bir sürede olunca?
darksaal post: 1426661' Alıntı:Oyun zaten kısa süreli transfer sürekli olmalı bence.
Oyunun en iyi yönü aksi takdirde takımlar arası rekabet çok az olur.
Sponsorların isimleri değişsin artıkArap sponsorlar bekliyoruz
Kadro kurmak çok karışık OFM'deki gibi sürükle bırak olsa daha iyi olur.
Yarın bakacağım eğer kolay olacak gibiyse hemen yaparım olmazsa zaten sürükle bırak yapılırsa gerek kalmayacak.Kadroda oyuncu seçerken ilk 11'dekiler yeşil renkle gözüksün yoksa kafa karıştırıyor.
Ekledim onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?