BuraK post: 1415337' Alıntı:Ben giriyorum @OzaN aktif lig bulunmamaktadır diyor.Bir zahmet aktifleştirelim.
İnşallah bizim ligi etkilemez.OzaN post: 1415317' Alıntı:
Şimdi de antrenman yapımına başlayacağım. Bu gece çoklu lig testi yapacağım ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde yarın ilk forum dışı ligi açmayı planlıyorum.
OzaN post: 1415332' Alıntı:
Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi.
darksaal post: 1415568' Alıntı:Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım.
darksaal post: 1415568' Alıntı:İnşallah bizim ligi etkilemez.
Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım.
OzaN post: 1415862' Alıntı:Mobil için basit mod tamamlandı. Şimdilik çok basit oldu ama acil gerekenlerin işini görecektir. @çocuklarduymasın
Etkilememesi lazım ama bakalım yarına kaldı.
Yaklaştın hepsi kıvrımlıydı ama küçük bir detay yüzünden tam bütünleşik bir görüntü yoktu o düzeldi şimdi tamamen birleşiyormuş gibi oldu ana menüyle gelen menüler.
KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksamOzaN post: 1415332' Alıntı:Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi.
çocuklarduymasın post: 1415928' Alıntı:KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksam
- - - Ekleme - - -
Forum dışı lig ne işe yarayacak anlamadım
Yeni şekli daha belirgin olmuş. Eskisine oranla daha canlı.OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
BesaleT post: 1425218' Alıntı:
Eskisine oranla çok iyi yanlarına logoları koysan telif hakkına girer değil mi ?
OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
Transferler listesinde de olabilir aslında.OzaN post: 1426514' Alıntı:Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı.
Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu.