FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben giriyorum @OzaN aktif lig bulunmamaktadır diyor.Bir zahmet aktifleştirelim.:D :D

OzaN post: 1415317' Alıntı:

Şimdi de antrenman yapımına başlayacağım. Bu gece çoklu lig testi yapacağım ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde yarın ilk forum dışı ligi açmayı planlıyorum. :)
İnşallah bizim ligi etkilemez. :)
OzaN post: 1415332' Alıntı:

Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi. :)

Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım. :)

Mobil için basit mod tamamlandı. Şimdilik çok basit oldu ama acil gerekenlerin işini görecektir. :) @çocuklarduymasın

darksaal post: 1415568' Alıntı:
İnşallah bizim ligi etkilemez. :)

Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım. :)

Etkilememesi lazım ama bakalım yarına kaldı. :)

Yaklaştın hepsi kıvrımlıydı ama küçük bir detay yüzünden tam bütünleşik bir görüntü yoktu o düzeldi şimdi tamamen birleşiyormuş gibi oldu ana menüyle gelen menüler. :)

OzaN post: 1415862' Alıntı:
Mobil için basit mod tamamlandı. Şimdilik çok basit oldu ama acil gerekenlerin işini görecektir. :) @çocuklarduymasın

Etkilememesi lazım ama bakalım yarına kaldı. :)

Yaklaştın hepsi kıvrımlıydı ama küçük bir detay yüzünden tam bütünleşik bir görüntü yoktu o düzeldi şimdi tamamen birleşiyormuş gibi oldu ana menüyle gelen menüler. :)

Çok teşekkür ederim admin.Basit Mod olsun da külüstürden de olsa fark etmez :)

OzaN post: 1415332' Alıntı:
Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi. :)
KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksam :D:D

- - - Ekleme - - -

Forum dışı lig ne işe yarayacak anlamadım

çocuklarduymasın post: 1415928' Alıntı:
KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksam :D:D

- - - Ekleme - - -

Forum dışı lig ne işe yarayacak anlamadım

Yok açıkladım onu. :)

Oyun sadece forum için değil forumdaki lig dışında da oynamak isteyenler için. :)

Önce:

cmic.jpg

Sonra:

jmc8.jpg

Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı. :)

Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu. :)

OzaN post: 1426514' Alıntı:
Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı. :)

Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu. :)
Transferler listesinde de olabilir aslında.:D