BuraK post: 1415337' Alıntı:Ben giriyorum @OzaN aktif lig bulunmamaktadır diyor.Bir zahmet aktifleştirelim.
İnşallah bizim ligi etkilemez.OzaN post: 1415317' Alıntı:
Şimdi de antrenman yapımına başlayacağım. Bu gece çoklu lig testi yapacağım ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde yarın ilk forum dışı ligi açmayı planlıyorum.
OzaN post: 1415332' Alıntı:
Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi.
darksaal post: 1415568' Alıntı:Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım.
darksaal post: 1415568' Alıntı:İnşallah bizim ligi etkilemez.
Üst menüde dört köşe de kıvrımlı olmuş dün gece öyle değildi sanırım.
OzaN post: 1415862' Alıntı:Mobil için basit mod tamamlandı. Şimdilik çok basit oldu ama acil gerekenlerin işini görecektir.@çocuklarduymasın
Etkilememesi lazım ama bakalım yarına kaldı.
Yaklaştın hepsi kıvrımlıydı ama küçük bir detay yüzünden tam bütünleşik bir görüntü yoktu o düzeldi şimdi tamamen birleşiyormuş gibi oldu ana menüyle gelen menüler.
KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksamOzaN post: 1415332' Alıntı:Yok o dün gece geldi. Başka küçük bir şey yenilik değil zaten çok minik bir tasarım hatası vardı o düzeldi.
çocuklarduymasın post: 1415928' Alıntı:KupaLig Bilgileri vs. yanlarına küçük bir ok koymuşsun o.mu yoksam
- - - Ekleme - - -
Forum dışı lig ne işe yarayacak anlamadım
Yeni şekli daha belirgin olmuş.OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
BesaleT post: 1425218' Alıntı:
Eskisine oranla çok iyi yanlarına logoları koysan telif hakkına girer değil mi ?
OzaN post: 1425206' Alıntı:Puan durumu kısmı güncellendi. Yeni stil nasıl olmuş?
Transferler listesinde de olabilir aslında.OzaN post: 1426514' Alıntı:Asist Kralığı Lig Kupası Gol - Asist Krallıkları ve En İyi Menajerler kısmında da benzer evrim yaşandı.
Bence böyle daha şık oldu öbür türlü çok basit gözüküyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?