FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk 8'e giremeyen 10 takımdan 8'i katılıyor kupaya... Bu sene iki takım kendi isteğiyle katılmadı...

Bizde de oyunla ilgilenmeyen 2 kişi katılmaz... Büyük ihtimal sen dahil olursun kupaya

İki takımın kendi isteğiyle katılmaması çok saçma ve oyuna uyarlamak zor olacak. Mecburen son iki sıradaki takım katılamayacak şekilde ayarlarız. Öbür türlü sağlıklı olmaz.

İki takımın kendi isteğiyle katılmaması çok saçma ve oyuna uyarlamak zor olacak. Mecburen son iki sıradaki takım katılamayacak şekilde ayarlarız. Öbür türlü sağlıklı olmaz.
Bu sene tamamen saçma bir lig oynanıyor zaten

yetenek avcısı gıbı bısey olabılır admın, 15-18 yaş arası genc yeteneklerı arar bulur fakat bunlar kulube baglı olmayacagından transfer ucretı dusuk olur. Yada genc takım da olabılır her takımın alt yapısı olur stadyum gıbı gelıstırırız gelıstırme sevıyesıne gorede oyuncular çıkar...

Oyun çok sezonlu olsa söylediğin çok iyi olur da tek sezonlu sistemde pek mantıklı değil bence. 1 sezonda gelişmez çünkü altyapı oyuncusu.

Biraz konu uplatmak gibi olacak ama yenilikleri duyurmak için yeni konu açmak istemedim.

Avatar yükleme özelliği eklendi. Sanırım sen istemiştin @Orcun_22

Ayarlar kısmı tamamlandı. Şimdilik çok fazla ayar seçeneğimiz yok ama en azından şifre, avatar, mail değiştirme gibi temel şeyler eklendi.

Sırada üyelik sistemini mail onaylı yapmak ve "şifremi unuttum" özelliğini eklemek var.

Yenilikler aktif şuanda bende çalışmıyorda ?

Geçen sezon oyunu oynamayaşımın en önümli sebebi antremanda sürükle modunda zorluk olmasaydı. Onun yerine kullandığımız klasik olan için % ile kondisyon vs gösterilen antreman şekli lütfen olsun.

Orcun_22 post: 1364400' Alıntı:
Geçen sezon oyunu oynamayaşımın en önümli sebebi antremanda sürükle modunda zorluk olmasaydı. Onun yerine kullandığımız klasik olan için % ile kondisyon vs gösterilen antreman şekli lütfen olsun.

Antrenman sistemini ben de pek sevmemiştim kullanımı biraz zordu. Fakat şu an sürükle bırak modunun gelişmiş versiyonunu ekledim oyuna. Şu an bence gayet kullanışlı. Yine de klasikten vazgeçemeyenler için klasik modunu da eklemeye çalışırım ama en azından önümüzdeki birkaç gün içinde olmaz gibi. Kolay gibi gözükmesine rağmen gerçekten epey uğraştırabiliyor klasik modunu hazırlamak.

çocuklarduymasın post: 1364996' Alıntı:
Mobil sürüm pek kullanışlı değil.Yukarıdaki butonlara erişilemiyor mobilde

Mobil sürüm henüz yapılamadı maalesef. Fakat çok yakında o da olacak inşallah.

Tamam o zaman.Belki yeni telefonda düzgün çalışır İnşallah

Aklıma şöyle bir fikir geldi ve olursa çok çok iyi olur cidden hepimiz açısından.

Diyelim ki ben MC transferi yapıcam. Bir takıma girip ortasaha bölümündeki her oyuncuya bakmak zorunda kalıyorum bunun yerine bir transfer seçenekleri olsa şunun gibi;

Bu ligde bana en iyi mevkisi MC olan oyuncuları sırala mesela. Ya da bana 25 yaşından küçük forvet oyuncularını sırala gibi seçenekler olsa ? FM'de varolan bir özellik buraya harmanlanırsa vakit kaybetmeden transfer yapabiliriz.

Böyle bir filtreleme sistemi çok çok yararlı olur diye düşünüyorum.

@OzaN

Mantıklı öneri, yapacağım ama ne zamana olur bilemiyorum şu an.

@Orcun_22 güzel fikirmiş ama işin zevki de orada bence. Teker teker takımları inceliyorsun filan.

@OzaN futbolcuların milletlerinin neresi olduğunu belirtecek bir şeyler yapar mısın?

berkann post: 1379861' Alıntı:
@Orcun_22 güzel fikirmiş ama işin zevki de orada bence. Teker teker takımları inceliyorsun filan.

@OzaN futbolcuların milletlerinin neresi olduğunu belirtecek bir şeyler yapar mısın?

Üstüne tıkladığında gözüküyor zaten milletleri.