FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaşif'in bulduğu oyuncuda Satın Al tuşu varken Reddet tuşunun da olabileceğini düşünüyorum

Ben de Mozilla kullanıyorum ve sorun yok. Neden olabilir ki bu sorun ?

Javascript ile ilgili sorun yaşıyor musun başka yerlerde de ?

Daha 2 gün önceye kadar yoktu bu sorun nedenini anlayamadım.Chromede sorun yok ve daha güzel durdu bundan sonra chromeden gireceğim oyuna

Ozan Burak'ın son önerisi baya önemliymiş aslında, daha fazla yıldızı hak ediyor.

Dikkat ettim de 2.haftada oynanmış 9 maçta toplam 7 kırmızı kart çıkmış bu biraz aşırı gibi

Ozan Burak'ın son önerisi baya önemliymiş aslında, daha fazla yıldızı hak ediyor.

Önemli ama daha da önemlileri var.

Bu akşam transfer listesinden yabancı takımların oyuncu almasını sağlayacağım inşallah. Şu an en temel problem o gibi. Sonrasında eksiye düşenler için bazı yaptırımlar olacak.

admin yaptırımlar perşembe günü olsun daha adam satamıcaz

transfer geçmişin de transferleri gün gün ayırsak daha iyi olur sanki

Şimdi oyun gece 1:00'da yenileniyor yani maçlar yapılıyor antreman vs sonuçlar alınıyor. Ama biz oyuncuları maça kondisyonlu çıkması için Antremana koyuyoruz, ama görülen o ki maçtan sonra veya aynı anda kondisyonları düzeliyor. O zaman bizim adamların kondisyonları maç öncesi düzeltmemiz saçma olmuyor mu ?

Haklısın. Antrenman sonuçları maçlardan önce belli olmalı. 23.00 yapalım antrenman belirlenme zamanını.

Sonuç olarak bugün 11'de baktığımızda antrenman tamamlanmış mı olucak?

1-) kondisyonlar çok çabuk bitiyor
2-) transfer ücretleri kaşiflerden gelenlerde her hafta bi miktar düşebilir OFM de ki gibi
hep sabit kalmasın yani

Valla bu birkaç hafta epey yoğunum derslerden dolayı. Detay içeren isteklerle ancak bu süreci atlattıktan sonra ilgilenebileceğim...