- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
İNŞALLAH.Takımımı bekliyorum.Beğendiğine sevindim, eksikleri var hala. Sizlerin önerileriyle daha da iyi olur umarım.
Aynen.@OzaN siteye Adsense reklamı ekleyeceğim diye arayüzü parça pinçik etmişsinSağdaki banneri 160x600'e ayarlarsın daha hoş durur.
Edit : Kadroyu ayarlarken saha altta kalıyor sanırım boyutları çakışıyor.
Anasayfadaki reklam evet iyi çalışmıyor kötü duruyor, ayarlayacağız.@OzaN siteye Adsense reklamı ekleyeceğim diye arayüzü parça pinçik etmişsinSağdaki banneri 160x600'e ayarlarsın daha hoş durur.
Nesini beğenmedin ki eski hali dümdüz bir şeydi. Oyuna benzemiyordu bile.Ellerine saglik emek vermissin belli. Kusura bakma ben hic begenmedim onceki cok daha iyiydi sahsen bu arayuz oyunu birakmama sebebiyet verebilir
Araştırılsa bulunur herhalde ama şu an bilmiyordum nerede görülebilir. Doğrusu ben de hatırlamıyorum ilk sezonda nasıldı fakat gerçekten iyi olduğunu hiç sanmıyorum.Bende nedense hatırlayamadığım halde 1.sezonun arayüzünün sevdası var, herhangi bir kayıt tutuyormusun resim gibi?
Çok sade ve güzel gibi kalmış aklımda, sadece kalmış.Araştırılsa bulunur herhalde ama şu an bilmiyordum nerede görülebilir. Doğrusu ben de hatırlamıyorum ilk sezonda nasıldı fakat gerçekten iyi olduğunu hiç sanmıyorum.
Kodları duruyordur büyük ihtimal bir ara nostalji yaşayıp, yaşatabilirim.Çok sade ve güzel gibi kalmış aklımda, sadece kalmış.
- 1. sezonda resim yok konularda göremedim de, bence tutmalısın bir gün tutarsa buralardan geldik diye yayınlardın.
Oyuna da alalım istersen.Benim hesap hala duruyormuş.(Bir denedimde)
Güzel olmuş yeni arayüz.Ben çok beğendim.
Ben her dönem girmek istiyorum ama hep sonunda yakalıyorum.Oyuna da alalım istersen.
Osasuna ve Elche seni bekler.Ben her dönem girmek istiyorum ama hep sonunda yakalıyorum.
Osasuna'yı alabilirim uygunsa.Osasuna ve Elche seni bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?