Futbu - Yeni Arayüz

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Bugün Futbu'ya bir bakayım diye girdim.Çok güzel arayüz yapmış @OzaN admin.Çok beğendim ben yeni arayüzü.Stadyum gelirleri falan Takıma dahil olması dahada güzel olmuş.Bu değişiklikleri yaptığı için @OzaN admine teşekkürler. :)

bQ0gvV.jpg

Ben beğendim güzel olmuş. :) Eline sağlık. :)

Bir şeye tıkladığım zaman boşluk olmasın, ki düzeltirsin bunu zaten. :)

@OzaN siteye Adsense reklamı ekleyeceğim diye arayüzü parça pinçik etmişsin :D Sağdaki banneri 160x600'e ayarlarsın daha hoş durur.

Edit : Kadroyu ayarlarken saha altta kalıyor sanırım boyutları çakışıyor.

Bende nedense hatırlayamadığım halde 1.sezonun arayüzünün sevdası var, herhangi bir kayıt tutuyormusun resim gibi?

Bende nedense hatırlayamadığım halde 1.sezonun arayüzünün sevdası var, herhangi bir kayıt tutuyormusun resim gibi?
Araştırılsa bulunur herhalde ama şu an bilmiyordum nerede görülebilir. Doğrusu ben de hatırlamıyorum ilk sezonda nasıldı fakat gerçekten iyi olduğunu hiç sanmıyorum. :D

Araştırılsa bulunur herhalde ama şu an bilmiyordum nerede görülebilir. Doğrusu ben de hatırlamıyorum ilk sezonda nasıldı fakat gerçekten iyi olduğunu hiç sanmıyorum. :D
Çok sade ve güzel gibi kalmış aklımda, sadece kalmış. :D

- 1. sezonda resim yok konularda göremedim de, bence tutmalısın bir gün tutarsa buralardan geldik diye yayınlardın. :(

Benim hesap hala duruyormuş.:D(Bir denedimde)

Güzel olmuş yeni arayüz.Ben çok beğendim.