FuTBu - Online Futbol Menajerlik Oyunu Yayında || Bir OzaN Projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Off ne günlerdi yazada az kaldı zaten :D:D sahur turnuvaları filan oh be :D

çalışmaların bitince haber verirsin o zaman... Bende kayıt olurum oyuna :)

Chrome veya Firefox ile başla bence şimdiden. :):)

Adminim takımların kadroları sezon başındaki gibi mi olacak ? Çünkü o çok fark yapar örnek verirsek Ankaragücü :)

Takımların en son kadroları olacak ve en son değerlerine göre olacak. :)

OzaN adminim oyunu biraz tanıtır mısın ? Eskiden forum olarak oynadığımız "Futbolmenajeri" sitesindeki oyuna benziyor mu ?

"Futbolmenajeri" oyununa epey benziyor. Onu oynayan birisi için oyunun mantığını kavramak çok kolay olacak. :) Futbolmenajeri'nde olmayan yeni birkaç özellik var. Mesela bilet fiyatlarını belirleyerek seyirci sayısına etki edebiliyorsunuz. Bilet fiyatlarını iyi ayarlarsanız ve çok seyirci toplamayı başarırsanız iyi para kazanabilirsiniz bu özellik sayesinde. :) Tabii o oyuna göre geri olduğumuz da çok nokta var. O oyun dünya çapında bir oyun ve profesyonel bir ekip tarafından geliştirilmiş. Ben ise tek başıma geliştirdim ve bu benim ilk oyun deneyimim. Tasarım konusunda özellikle geliştirilmesi gerekiyor daha... Ama oyun tamamen bittiğinde Futbolmenajeri'nden daha zevkli bir oyun olacağından eminim. Bunun için tabii sizlerin de önerileri gerekecek. Sizin önerileriniz doğrultusunda oyunun geleceğine şekil vereceğim. Oyunu yapma amacım sadece bu forum çapında değil Türkiye çapında oynanan bir oyun haline gelmek onu da söyleyim. Ama beta sürecinde sadece FavoriForumum'da :):)

Ozan aylardır sır gibi sakladığın olay buymuş demek ha, sürpriz oldu desem yalan olmaz, oyun olabileceğine çok ihtimal vermiyordum, gerçi birkaç kez bir oyun lafı dönmüştü ama buna yormamıştım. :)

Hayırlı olsun tabi, konuya çok vakıf olmasam da bu işlerin hiç de kolay olmadığını tahmin edebiliyorum. Profesyonel oyunlar bildiğim kadarıyla en az 100 kişinin emeği ile oluşturuluyor, tek başına oyun tasarlamak çok büyük bir başarı.

Tasarımdan kastın grafik sanırım, nedense bilgisayar mühendislerinde hep bu durum yaşanıyor, kodu ben yazarım, estetiği başkası yapsın diyor çoğu. Sanırım bu iş biraz da sanatsal yetenek gerektirdiği için zor. Umarım estetiksel sorunları da giderebilirsin. :)

Projende başarılar. :)

Ozan aylardır sır gibi sakladığın olay buymuş demek ha, sürpriz oldu desem yalan olmaz, oyun olabileceğine çok ihtimal vermiyordum, gerçi birkaç kez bir oyun lafı dönmüştü ama buna yormamıştım. :)

Hayırlı olsun tabi, konuya çok vakıf olmasam da bu işlerin hiç de kolay olmadığını tahmin edebiliyorum. Profesyonel oyunlar bildiğim kadarıyla en az 100 kişinin emeği ile oluşturuluyor, tek başına oyun tasarlamak çok büyük bir başarı.

Tasarımdan kastın grafik sanırım, nedense bilgisayar mühendislerinde hep bu durum yaşanıyor, kodu ben yazarım, estetiği başkası yapsın diyor çoğu. Sanırım bu iş biraz da sanatsal yetenek gerektirdiği için zor. Umarım estetiksel sorunları da giderebilirsin. :)

Projende başarılar. :)

Cod 500 kişiyle yapılıyor diye biliyorum ben :)

Ofm gibi ilgi görürse paraya para demezsin :)

Tabi işin bir de o boyutu var, Ozan artık başka hiç iş yapmasa da kesesi dolar. Zaten bilg. müh. adam şirket köşelerinde masa başında çalışmamalı bence, kendi projelerini üretip kendi ekmeğini yemeli. Ozan doğru yolda. :)

Tabi işin bir de o boyutu var, Ozan artık başka hiç iş yapmasa da kesesi dolar. Zaten bilg. müh. adam şirket köşelerinde masa başında çalışmamalı bence, kendi projelerini üretip kendi ekmeğini yemeli. Ozan doğru yolda. :)

Bu işler o kadar kolay değil :).Kolay olsa herkes böyle yapar ; tüm ülke zengin olur :)