Off ne günlerdi yazada az kaldı zaten sahur turnuvaları filan oh be
Benim ilk olacak Yazı sabırsızlıkla bekliyorum
Coşacaz diyebilirim mesaj rekorları kırılıyordu hergün benim 2.ci yazım olacak
Hadi bakalım
Yazın forumca sabahlara kadar dururuz ben yazın sabah 7'de yatadım sabah kahvaltımı 15:00'de yapardım
çalışmaların bitince haber verirsin o zaman... Bende kayıt olurum oyuna
Adminim takımların kadroları sezon başındaki gibi mi olacak ? Çünkü o çok fark yapar örnek verirsek Ankaragücü
OzaN adminim oyunu biraz tanıtır mısın ? Eskiden forum olarak oynadığımız "Futbolmenajeri" sitesindeki oyuna benziyor mu ?
Ozan aylardır sır gibi sakladığın olay buymuş demek ha, sürpriz oldu desem yalan olmaz, oyun olabileceğine çok ihtimal vermiyordum, gerçi birkaç kez bir oyun lafı dönmüştü ama buna yormamıştım.
Hayırlı olsun tabi, konuya çok vakıf olmasam da bu işlerin hiç de kolay olmadığını tahmin edebiliyorum. Profesyonel oyunlar bildiğim kadarıyla en az 100 kişinin emeği ile oluşturuluyor, tek başına oyun tasarlamak çok büyük bir başarı.
Tasarımdan kastın grafik sanırım, nedense bilgisayar mühendislerinde hep bu durum yaşanıyor, kodu ben yazarım, estetiği başkası yapsın diyor çoğu. Sanırım bu iş biraz da sanatsal yetenek gerektirdiği için zor. Umarım estetiksel sorunları da giderebilirsin.
Projende başarılar.
Cod 500 kişiyle yapılıyor diye biliyorum ben
En az demişim zaten cenation, 500 de o gruba giriyor.
Sonuç olarak ne zaman başlıyor?
Ofm gibi ilgi görürse paraya para demezsin
Tabi işin bir de o boyutu var, Ozan artık başka hiç iş yapmasa da kesesi dolar. Zaten bilg. müh. adam şirket köşelerinde masa başında çalışmamalı bence, kendi projelerini üretip kendi ekmeğini yemeli. Ozan doğru yolda.