Ana gündem maddem XenForo bu 1-2 gün.
XenForo'ya geçiliyorsa o zaman bende forum için bişeyler deneyecemSon günlerde unutuldu konu yeni çalışmaları bekliyoruz. Ben de birkaç gün içinde çalışmalar paylaşmaya çalışacağım.
XenForo'ya geçiliyorsa o zaman bende forum için bişeyler deneyecemSon günlerde unutuldu konu yeni çalışmaları bekliyoruz. Ben de birkaç gün içinde çalışmalar paylaşmaya çalışacağım.
XenForo'ya geçiliyorsa o zaman bende forum için bişeyler deneyecem
RüzgarGülü post: 1413162' Alıntı:
Yapmıştım ben ama sonra gitti hepsi. Onlar gibi yapmaya çalıştım ve ne kadar denediysem de olmadı. Sen de paylaş ta ona göre çoğalır resimler
. @XanTier sen yapmayacak mısın ?
OzaN post: 1408723' Alıntı:
Hadiya geçmiyormuyuz Oysaki orada mesaj yazmak hatta düzenlemek bile bi farklıydı ve güzeldi Esas sadade gelirsek FF logosunu değiştirmeyi düşünmüyormusun? Hani Taptalk'tada güzel gözüken filan?Yok forumun logo aynı kalıyor ben başka işleriyle ilgileniyordum o mesajı yazdığım sıralar.
ZenForo'ymuş Bu arada dikkanizi çekerim XanTier XenForo kardeş gibiler
XenForo kesin dimi artık?
Bi de bu XenForo nasıl okunuyor?
XenForo kesin dimi artık?
Bi de bu XenForo nasıl okunuyor?
Hadiya geçmiyormuyuz Oysaki orada mesaj yazmak hatta düzenlemek bile bi farklıydı ve güzeldi Esas sadade gelirsek FF logosunu değiştirmeyi düşünmüyormusun? Hani Taptalk'tada güzel gözüken filan?
- - - Ekleme - - -
Hadiya geçmiyormuyuz Oysaki orada mesaj yazmak hatta düzenlemek bile bi farklıydı ve güzeldi Esas sadade gelirsek FF logosunu değiştirmeyi düşünmüyormusun? Hani Taptalk'tada güzel gözüken filan?
- - - Ekleme - - -
%95 diyebiliriz.
Ben ikzenforo diye okuyorum ama zenfor'dur herhalde doğrusu.
Geçiyoruz logo değişmiyor sadece.
Oooo çok iyi Ne zaman? Yarından da yakındır inş%95 diyebiliriz.
Ben ikzenforo diye okuyorum ama zenfor'dur herhalde doğrusu.
Geçiyoruz logo değişmiyor sadece.
FF logosu bence de değiğşmeli, Windows 98'e daha çok yakışıyor bu logo şu anda, o kadar geri
Benim de dikkatimi çekmişti, cidden çok benziyoruz
X'le başlayan kelimeleri okumakta hep muallakta kalıyorum zaten. Ben de karışık okuyorum
Ben İksantier'e alıştım ama doğruzu Zentier galibaMesela senin adını İKSANTİR demiyorum Zentır diyorum😛
Oooo çok iyi Ne zaman? Yarından da yakındır inş
- - - Ekleme - - -
Mesela senin adını İKSANTİR demiyorum Zentır diyorum😛
Benimde pek aksağinim yok Bende öyle bişeyler diyorum sanırım
Ben İksantier'e alıştım ama doğruzu Zentier galiba
Beklediğim tarihten çok yakın Ben ekim-Kasım gibi düşündüm.Hatta en uzak ihtimal yeni yıla yeni forum mantiğiyla Ocak başi bile düşünüyordumYarından uzak, muhtemelen Eylül'de.
BesaleT post: 1415151' Alıntı::up: @OzaN ne oldu son katılım ne zaman ? Ne zaman anketler açılacak ?
gundix123 post: 1415502' Alıntı:Nasıl göründüğünün farkındayım.
gundix123 post: 1415502' Alıntı:Nasıl göründüğünün farkındayım.