Futbu Gelişmeleri Duyuru Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam öncelikle bir şey soracağım menajerlik oyunu şuan aktif mi çünkü ben üye oldum aktif lig yok diyor aslında size hem fikir edinmeniz hemde çalışmalarınızı hızlandırmanız için platin üye olduğum bir menajerlik oyunu tavsiye etmek istiyorum fakat buradan yazmam doğru olurmu bilmediğimden yazmadım direk size mesajda atamıyorum sizinle birebir mesajlaşabileceğim bir yol gösterebilirmisiniz

Çok yakın zamanda aktif hale gelecek darksaal'ın dediği gibi. Tavsiyeler için öneri bölümlerimiz olacak o şekilde önerileri bildirebilirsin. Şu an önceliğim mevcut plan doğrultusunda bitirmek, ek özellikler daha sonra gelebilir önerilere göre...

Bence 3-4 gündü ilerletmemiştir. Pazar gününden beri admin meşgul zaten. Foruma bile girmedi pek.

oynamam artık bu oyunu her gün kadro düzenlemekle uğraşamam oynayacaklara başarılar

Bu hafta boyunca bildiğiniz gibi forumda beklenmeyen sorunlar yaşandı ve bu nedenle planlardan epey saptık.

Şu an %84 tamamlandı fakat özellik anlamında planladıklarımın hepsi tamamlandı. Şu an sadece anasayfa tasarımı ve bazı ufak tefek detay işler, bazı küçük hataların düzeltilmesi kaldı. Bunlardan en önemlilerini hallettikten sonra oyun oynanabilir hale gelecektir. Bu haftasonu oynanabilir hale gelecek umarım. :)

Site açılmıyor derken?

green-drop-arrow.gif

[h=5]Ads[/h]

[h=2]Related Searches[/h]
5011_Business_Sales_Call-Centers_3_small.jpg

[h=6]Related Searches :[/h]

- - - Ekleme - - -

Site açılmıyor derken?

green-drop-arrow.gif

[h=5]Ads[/h]

[h=2]Related Searches[/h]
5011_Business_Sales_Call-Centers_3_small.jpg