FuTBu - Antrenman Kısmı Yenilendi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar an itibariyle oyunda bir yenilik daha devreye girdi. Bildiğiniz gibi antrenman kısmında sadece oyuncu isimleri sürüklenerek seçilebiliyordu ve oyuncuları tek tek kontrol etmek epey zahmetliydi. Bunun için antrenman sistemi köklü bir yeniliğe giderek hem görsel olarak yenilendi hem de bazı ek özelliklerin gözükmesi sağlandı. Ayrıca sürekle bırak istemeyenler için klasik moddaki oyuncu seçim ekranlarında da oyuncuların özelliklerinin gözükmesi sağlandı.

Henüz %100 sağlıklı bir sistem oldu diyemem. Mesela sürükle bırak menüsünde yaş ve mevki gözükmüyor. Fakat şimdilik eski sistemden çok daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Görüşlerinizi bekliyorum konuyla ilgili. :)

Kullanışlı olmuş ama Klasik modda oyuncuların özellikleri çok karışık duruyor :)

Mecbur öyle oluyor seçme butonuyla ancak o kadar olur. Yalnız şimdi kalecilerle ilgili sorun farkettim. Kaleciler için ayrı yapacaktım unutmuşum. :D

Sürükle bırakta bıraktığın otomatik kaydediyor zaten. :)

Hmm bilmiyordum hep diğer moddan yaptığım için :D

Ben dün gördüm diye bakmamıştım:D Ama tut koy moduda yenilenmiş ve süper olmuş, tebrikler.:)

güzel olmuş sürükle modundada yerine koyduğumuz oyuncuyla değişse liste aşağı doğru iniyor buda uğraştırıyor

Tam anlamadım demek istediğini. :)
Sürükle bırakta bir oyuncuyu antremanda 1. sıraya aldığımızda daha önce 1. sırada olan oyuncu 2. sıraya kayıyor aynı şekilde 2 de 3. sıraya... capslock kaymasını istemiyor kimin yerine oyuncu koymuşsa önceki oyuncuyla değişmesini istiyor :)