Bazıları gibi Survivor'la var olmadı Nihoş ve Survivor'la hayatını devam ettirmiyor.Neyse, batan kariyerini gitsin Survivor'da toparlasın tabi sakatlanmazsa.
Bazıları gibi Survivor'la var olmadı Nihoş ve Survivor'la hayatını devam ettirmiyor.Neyse, batan kariyerini gitsin Survivor'da toparlasın tabi sakatlanmazsa.
Evet seninle aman ferhundeyle ofiste köşe kapmaca oynuyordu ünlü olurkenBazıları gibi Survivor'la var olmadı Nihoş ve Survivor'la hayatını devam ettirmiyor.
Sonuç olarak dönüp dolaşıp geldiği yer Survivor.Bazıları gibi Survivor'la var olmadı Nihoş ve Survivor'la hayatını devam ettirmiyor.
Olmuş en azından, bazı cariyeler gibi piyasadan silinip gitmedi bari.Evet seninle aman ferhundeyle ofiste köşe kapmaca oynuyordu ünlü olurken
Eee ne var bunda millet 2 sene peş peşe katılıyor Nihat 10 yıl sonra konsept gereği katılmış suç mu?Sonuç olarak dönüp dolaşıp geldiği yer Survivor.
Evet tatlım eski cariyelerden seen gözyaşı sarayına sürüldün devrin bittiOlmuş en azından, bazı cariyeler gibi piyasadan silinip gitmedi bari.
------
Eee ne var bunda millet 2 sene peş peşe katılıyor Nihat 10 yıl sonra konsept gereği katılmış suç mu?
Evet tatlım eski cariyelerden seen gözyaşı sarayına sürüldün devrin bitti
Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın 'All Star' sezonu için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.
Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumu ile ekrana gelen programın açıklanan yeni yarışmacısı geçtiğimiz sene 'All Star'a sakatlığı nedeniyle veda eden oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay oldu.
Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık, Gizem Memiç ve Özgür Tetik isimleri ise geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.
Survivor All Star 2024, yakında TV8'de!
Nihat dışında tüm bitikleri doldurmuş Acun. Kim izlesin ayol bu kadroyu.
Sen bunları bırak masterchefte neler olmuş öyle cemreyi kızdırmışlar
Favori şampiyonluk adaylarından ikisi.
Aşkım yine sakatlanacak gibi 1.50 lik kız yazık sarı papatyam da, renk katacaktırYiyin birbirinizi
havuç karakteriyle ünlendi beyefendi beni öğle çağırmayın demeye başlamıştıHavuç en son canlı yayında oyun oynuyordu bir ara orda görmüştüm. Başlarda eleneceğini düşünüyorum.
Furkan diyelim bizde o zaman ne yapalım.Nihat Altınkaya / Yasin Obuz / Merve Aydın ne işiniz var sizin orada
------
havuç karakteriyle ünlendi beyefendi beni öğle çağırmayın demeye başlamıştı