Furkan / Fks14 Gerçek Hayatta Senarist Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

15.5 yasindayim Kemal, aslinda Türkiye'ye göre 16.5 yasindayim :)

Televizyonlukla ilgili bir sey okumadim aslinda. Bir çok cast ajanslara yaziliyim, bir çok hikaye yaziyorum, burada da paylasiyorum zaten.. Bu isten büyük bir zevk aliyorum, eger bu proje büyük bir sükse olursa büyük paralar kazanabilirim. Aslinda para en son gelen sey benim için, en önemlisi eglenmek ve izleyicileri heyecanlandirmak diye düsünüyorum.

yazdigin senaryolarda yaraticilik vardi gerçekten ama cast ajanslarinda hikaye yazman önemli senarist olarak atama hikayeyi begenenlermi yapti heralde film 2013 bulur film yapmak kolay deil recep ivedik bile 6 ayda film çekiyor :)

yazdigin senaryolarda yaraticilik vardi gerçekten ama cast ajanslarinda hikaye yazman önemli senarist olarak atama hikayeyi begenenlermi yapti heralde film 2013 bulur film yapmak kolay deil recep ivedik bile 6 ayda film çekiyor :)

Tesekkür ederim Kemal.

Film çekmek gerçekten kolay degil, bu filmin çekimleri de bir kaç ay sürebilir evet.. Aslinda bir film yazmak ve yönetmen matematik isidir..

tebriklèr.
ya cok ozur dilerim de bu yasta hangi yapim sirketi sana senaristlik verdi?aayamadim valla.

Tesekkürler ernkrbyk. :)

@primavera Kandirma durumu mu? Bu forumda beni taniyan tanir, bu senaryo isi için ne kadar çabaladigimi herkes görüyor, bunun sakasini yapacak degilim.

Helal olsun koçum :) seni forumda aktif olduğum zamanlardan beri takip ediyor beğeniyorum.Farklı bir duruşun var ve hiç bozmadın bunu.Başarılısın inşallah yeteneğini geliştirir ve en güzel şekilde kullanırsın.Bizi gururlandır dışarıda destek sonsuz sana :)

Unutma meyve veren ağacı taşlarlar.. [:'(]

Emre abi çok tesekkür ederim..

@AnaKin Çok tesekkür ederim dostum. Beni begendigin için ayrica çok tesekkür ederim.

1.5 yildir bu forumdayim ve hergün büyük sevinçlerle giriyorum foruma..

Insallah umdugum basariyi elde ederim ve yaptigim isimle taslandiririm insallah. :)

Sizi gururlandiracagim, FavoriForumum'u gururlandiracagim! Evet, buna inaniyorum! Ben, Fks14 yapacagim bunu!

@kreys Ben saka felan yapmiyorum, bu çok ciddi bir sey ve bunun için çok çabaladim.

Neden konu degistiriliyor anlamis degilim.