Klasik Friends - Dizi Yorumları

4x8

Genel olarak iyi bir bölümdü ama 1-2 sahne dışında pek komik değildi.

Chandler'in kutunun içinden kapıya vuruyormuş gibi yapıp kandırdım demesi sesli güldürdü

8/10

4x9

Sezonun en vasat bölümüydü bence.

Pek güldüren bi sahnede yoktu.

7/10

4x11

Son 2-3 bölüme göre daha iyiydi.

Kızlar ve Erkeklerin oynadığı oyun çok iyiydi

Rachel başta ki sinirli halide çok güzeldi

9/10

4x15

Süper bir bölümdü.

Ross'un ragby macerası çok iyiydi, kalabalığın altında kaldığı sahne de sesli güldüm

Chandler'in Janice'den kurtulmak için Yemen'e gitmeside iyiydi

9/10

4x16

Rachel'in planı dışında güzel bir bölümdü

Şişe çevirmece oyununda Joey ve Emily'nin birbirlerine çıkmaları ve Ross'un tepkisi güldürdü

Chandler'in heyecanlı bi şekilde şişeyi çevirip kendisine gelmesi ve bidahaki çevirişinde de erkeğe denk gelmesi sesli güldürdü

8.5/10

8x13 8x14 8x15

Dün itibariyle sezonun ikinci yarısını da izlemeye başladım. Ara verdiğimden midir bilmem ama üç bölüm de çok iyi geldi bana.

Joey'nin 14'te yaptığını takdir ettim. Ross ile Rachel'i bir araya getirmesi güzel oldu ama 15'in sonunda olanlar dizinin kötü bir yere gitmesine neden olmaz inşallah.

9/10 9/10 8/10

4x22

Çok iyi bir bölümdü yine.

Joey'in bekarlığa veda partisi çok iyiydi
Ördekle yaşadıkları eski anıları hatırlamaları sesli güldürdü

9/10

4x23 - 4x24 (Sezon Finali)

Sezonun en iyi bölümüydü bence. Chandler ve Joey ikilisi her sahnede güldürdüler
Özellikle Joey'in şapkası, nedime kızı ayarlaması, telefon konuşmaları filan sesli güldürdü

Rachel'i seviyorum ama düğüne geldi batırdı herşeyi. Ross'da ona eşlik edince olan Emily'e oldu. Chandler ve Monica birlikteliğide başladı, bu ikili bayaa komik olur

9.5/10

Friends

1S - 1B

Nasıl bir dizi diye bakıp başladım güzel diziymiş gerçekten. Karakterleri çok tanıyamadım ama espriler fena.

Şu askıyla uyumuşsun esprisi baya koparttı onun dışındakilerde de 2-3 saniye güldüm.

Normalde komedi çok izlemem ama bu başkaymış. Hergün 20 dakika eğlenecek gibiyim.

İlk bölüm puanım 9.5/10

Kulübe hoş geldin @sokak sanati
Normalde Friends'in ilk bölümlerini çok kimse beğenmez başladığı zaman ama senin beğenmen iyi olmuş, askı esprisi benim de en çok güldüğüm sahne orada.

Bu arada ben diziyi iki defa baştan sona izledim, o yüzden bölümler hakkında güncel yorum yapamam buraya
Üçüncü defa başlamayı düşünüyorum bu arada, bir başlayınca devamı geliyor zaten.

Hoş bulduk. Durmadan 2. bölüm ile devam edeceğim zaten. Biraz daha durağan ama iyi bölüm. Anne babasının en son yine monaca'ya kızmasında yarıldım.

2. Bölümü izledim. Gayet iyi bölümdü.

Enteresan ve komik olaylar vardı.

Bölümde Rooss süperdi.

9/10

3. Bölümü izledim yine iyi bir bölümdü. Alan olayı ve Chander'ın sigara olayı damga vurdu.

9/10

1. Sezon 4. Bölüm

Gayet iyi bölümdü

Sonunda ki hasta bakıcıya diskin fırlaması iyiydi.

Rachel'ın sonda mutlu oluiudu sevimliydi.

9.5/10

@sokak sanati baya sevdin diziyi.
Bir de komedi pek sevmem diyenlerdendin galiba.

Hep yazıyorum daha önce ben 3-4 bölüm izleyip pek beğenmeyip bırakmıştım ama daha sonra tekrar başladım ve şu an bir numaralı komedi dizim. Bölümleri bitirmeye kıyamıyorum.

Gerçekten Komedi hiç sevmem ama bu diziyi sevdim. İki tane izledim zaten komedi biri bu idğeride HIMYM. onuda bıraktım yarıda.

Baya sevdim hatta durup dururken aklıma falan geliyor İzliyorum.

1. Sezon 5. Bölüm

Gayet eğlenceli bir bölümdü.

Joey ile Monica'nın olay efsaneydi.
Joey sonunda istedini snunda aldı.

Rachel ve Ross'un öpüşmesi fenaydı. Baya şok oldum.😱 Sonrasıjnda kafayı vurması çok kötüydü.

9.5/10

1 S 6. B

Gayet güzel ve sevimli bir bölümüdü. Dizi çok samimi bir havada çekiliyor. Çok güzel yaa.

Joey'nin olayı harikaydı. Al Paçinonun poposu olamadı ama iyi güldürdü.

Chandler'ın o kızla olan hikayeside komikti ve güzeldi.
Monica en çok güldüren oldu bölümde. Ayakkabı finalide iyiydi.

Bölüme puanım 9.5/10