Klasik Friends - Dizi Yorumları

4x8

Genel olarak iyi bir bölümdü ama 1-2 sahne dışında pek komik değildi.

Chandler'in kutunun içinden kapıya vuruyormuş gibi yapıp kandırdım demesi sesli güldürdü :D

8/10

4x11

Son 2-3 bölüme göre daha iyiydi.

Kızlar ve Erkeklerin oynadığı oyun çok iyiydi :D

Rachel başta ki sinirli halide çok güzeldi :D

9/10

4x15

Süper bir bölümdü.

Ross'un ragby macerası çok iyiydi, kalabalığın altında kaldığı sahne de sesli güldüm :D

Chandler'in Janice'den kurtulmak için Yemen'e gitmeside iyiydi :D

9/10

4x16

Rachel'in planı dışında güzel bir bölümdü :D

Şişe çevirmece oyununda Joey ve Emily'nin birbirlerine çıkmaları ve Ross'un tepkisi güldürdü :D

Chandler'in heyecanlı bi şekilde şişeyi çevirip kendisine gelmesi ve bidahaki çevirişinde de erkeğe denk gelmesi sesli güldürdü :D

8.5/10

8x13 8x14 8x15

Dün itibariyle sezonun ikinci yarısını da izlemeye başladım. Ara verdiğimden midir bilmem ama üç bölüm de çok iyi geldi bana. :D

Joey'nin 14'te yaptığını takdir ettim. Ross ile Rachel'i bir araya getirmesi güzel oldu ama 15'in sonunda olanlar dizinin kötü bir yere gitmesine neden olmaz inşallah. :(

9/10 9/10 8/10

4x22

Çok iyi bir bölümdü yine.

Joey'in bekarlığa veda partisi çok iyiydi :D Ördekle yaşadıkları eski anıları hatırlamaları sesli güldürdü :D

9/10

4x23 - 4x24 (Sezon Finali)

Sezonun en iyi bölümüydü bence. Chandler ve Joey ikilisi her sahnede güldürdüler :D Özellikle Joey'in şapkası, nedime kızı ayarlaması, telefon konuşmaları filan sesli güldürdü :D

Rachel'i seviyorum ama düğüne geldi batırdı herşeyi. Ross'da ona eşlik edince olan Emily'e oldu. Chandler ve Monica birlikteliğide başladı, bu ikili bayaa komik olur :D

9.5/10

Friends

1S - 1B

Nasıl bir dizi diye bakıp başladım güzel diziymiş gerçekten. Karakterleri çok tanıyamadım ama espriler fena.:F
Şu askıyla uyumuşsun esprisi baya koparttı onun dışındakilerde de 2-3 saniye güldüm.:F

Normalde komedi çok izlemem ama bu başkaymış. Hergün 20 dakika eğlenecek gibiyim.:Z

İlk bölüm puanım 9.5/10

Kulübe hoş geldin @sokak sanati :) Normalde Friends'in ilk bölümlerini çok kimse beğenmez başladığı zaman ama senin beğenmen iyi olmuş, askı esprisi benim de en çok güldüğüm sahne orada. :D

Bu arada ben diziyi iki defa baştan sona izledim, o yüzden bölümler hakkında güncel yorum yapamam buraya :) Üçüncü defa başlamayı düşünüyorum bu arada, bir başlayınca devamı geliyor zaten. :)

Kulübe hoş geldin @sokak sanati :) Normalde Friends'in ilk bölümlerini çok kimse beğenmez başladığı zaman ama senin beğenmen iyi olmuş, askı esprisi benim de en çok güldüğüm sahne orada. :D

Bu arada ben diziyi iki defa baştan sona izledim, o yüzden bölümler hakkında güncel yorum yapamam buraya :) Üçüncü defa başlamayı düşünüyorum bu arada, bir başlayınca devamı geliyor zaten. :)

Hoş bulduk. Durmadan 2. bölüm ile devam edeceğim zaten. Biraz daha durağan ama iyi bölüm. Anne babasının en son yine monaca'ya kızmasında yarıldım.:F

2. Bölümü izledim. Gayet iyi bölümdü.

Enteresan ve komik olaylar vardı.

Bölümde Rooss süperdi.:F

9/10

3. Bölümü izledim yine iyi bir bölümdü. Alan olayı ve Chander'ın sigara olayı damga vurdu.:X

9/10 :D

1. Sezon 4. Bölüm

Gayet iyi bölümdü

Sonunda ki hasta bakıcıya diskin fırlaması iyiydi.:F

Rachel'ın sonda mutlu oluiudu sevimliydi.:bhr:

9.5/10 :X

@sokak sanati baya sevdin diziyi. :D Bir de komedi pek sevmem diyenlerdendin galiba. :D

Hep yazıyorum daha önce ben 3-4 bölüm izleyip pek beğenmeyip bırakmıştım ama daha sonra tekrar başladım ve şu an bir numaralı komedi dizim. Bölümleri bitirmeye kıyamıyorum. :D

@sokak sanati baya sevdin diziyi. :D Bir de komedi pek sevmem diyenlerdendin galiba. :D

Hep yazıyorum daha önce ben 3-4 bölüm izleyip pek beğenmeyip bırakmıştım ama daha sonra tekrar başladım ve şu an bir numaralı komedi dizim. Bölümleri bitirmeye kıyamıyorum. :D

Gerçekten Komedi hiç sevmem ama bu diziyi sevdim. İki tane izledim zaten komedi biri bu idğeride HIMYM. onuda bıraktım yarıda.:(
Baya sevdim hatta durup dururken aklıma falan geliyor İzliyorum.:F

1. Sezon 5. Bölüm

Gayet eğlenceli bir bölümdü.

Joey ile Monica'nın olay efsaneydi.:F Joey sonunda istedini snunda aldı.:F

Rachel ve Ross'un öpüşmesi fenaydı. Baya şok oldum.😱 Sonrasıjnda kafayı vurması çok kötüydü.:F

9.5/10

1 S 6. B

Gayet güzel ve sevimli bir bölümüdü. Dizi çok samimi bir havada çekiliyor. Çok güzel yaa.:X

Joey'nin olayı harikaydı. Al Paçinonun poposu olamadı ama iyi güldürdü.:F
Chandler'ın o kızla olan hikayeside komikti ve güzeldi.
Monica en çok güldüren oldu bölümde. Ayakkabı finalide iyiydi.

Bölüme puanım 9.5/10