İyi değilim bugün.O yüzden demedim sezonu yine 3 yapmışsın 6 yapman gerekirken.
3'le 6, alt alta. Ondan elim kayıyor.
İyi değilim bugün.O yüzden demedim sezonu yine 3 yapmışsın 6 yapman gerekirken.
ben dizi hakkında en kazık spoiler ı dizi için vikipedi ye bakınca yedimSpoiler butonunun içine yazmışım.Belli ki o spoiler.
Aynı yollardan geçtim ben de.kaliteli ve güzel bir dizi nasıl olurda bugüne kadar rastlamadım demiyorum çünkü genelde komedi dizilerine mesafeliyim gözümden kaçmış olması normal
ilk iki bölümünü yeni izledim kaliteli bir dizi esprileri mükemmel , aniston başta olmak üzere karakterler çok iyi ..dizinin olumsuz yanı gülme efekti ..
ben dizi hakkında en kazık spoiler ı dizi için vikipedi ye bakınca yedim
bundan sonra kim dizi hakkında ne anlatırsa anlatsın vikipedide yediğim kazıktan daha etkili olamaz)
Aynı yollardan geçtim ben de.Yemiştim o spoilerı. Ama pek bir şey kaybetmiyorsun ya.
İkizleri öğrendin değil mi?
Ya bir şeyler görür gibi oldum ama hemen uzaklaştım pek bir şey bildiğim söylenemez, tahmin durumundayım.Ben öğrendim. 😕 @destere Bunların önemi yok, boşver.
Sen gerçekten hiç spoiler yemeden mi geldin şu ana dek? Bir de kaçıncı sezondasın ona göre davranayım.
Ben okullar açılmadan 8'i de bitirmek istiyorum.Ya bir şeyler görür gibi oldum ama hemen uzaklaştım pek bir şey bildiğim söylenemez, tahmin durumundayım.
7 bitti benim, yetiştin neredeyse.
Ben de yakında izlemeyi düşünüyorum 8'i. Özledim artık ama dizi takvimi de yoğun, ayarlarız herhalde Eylül'e doğruya.Ben okullar açılmadan 8'i de bitirmek istiyorum.
Bana uyar Eylül.Ben de yakında izlemeyi düşünüyorum 8'i. Özledim artık ama dizi takvimi de yoğun, ayarlarız herhalde Eylül'e doğruya.
Maşallah ışınlanmışsın.2x18
Güzel bölümdü ara ara sesli güldüğüm sahneler vardı.
Joey'in canlandırdığı karakterin asansörden düşüş sahnesi çok iyiydi.
Chandler'ın yeni ev arkadaşı deli gibi. Ayrıca itici. Joey bir an önce yeniden evine dönmeli.
Puanım: 9/10
2x18.Maşallah ışınlanmışsın.
Edit: Bir dakika 1x18 mi yoksa 2x18 mi?
Tam bölümü bulmuşsun o zaman yazacak. 1x17'den sonra 2x18 yazınca yanlış yazmışsın gibi olmuş.2x18.
Bir ara seriye bağlamıştım da pek yazacak durumum olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?