Klasik Friends - Dizi Yorumları

6x14

Chandler'ın mendil esprisi çok iyiydi. :F

Ursula'ya bak sen. Phoebe'nin bu kadar farklı olmasına şaşmamak gerek. :D

9/10

kaliteli ve güzel bir dizi nasıl olurda bugüne kadar rastlamadım demiyorum çünkü genelde komedi dizilerine mesafeliyim gözümden kaçmış olması normal
ilk iki bölümünü yeni izledim kaliteli bir dizi esprileri mükemmel , aniston başta olmak üzere karakterler çok iyi ..dizinin olumsuz yanı gülme efekti ..

Spoiler butonunun içine yazmışım. :D Belli ki o spoiler. :D
ben dizi hakkında en kazık spoiler ı dizi için vikipedi ye bakınca yedim :)
bundan sonra kim dizi hakkında ne anlatırsa anlatsın vikipedide yediğim kazıktan daha etkili olamaz :))

kaliteli ve güzel bir dizi nasıl olurda bugüne kadar rastlamadım demiyorum çünkü genelde komedi dizilerine mesafeliyim gözümden kaçmış olması normal
ilk iki bölümünü yeni izledim kaliteli bir dizi esprileri mükemmel , aniston başta olmak üzere karakterler çok iyi ..dizinin olumsuz yanı gülme efekti ..

ben dizi hakkında en kazık spoiler ı dizi için vikipedi ye bakınca yedim :)
bundan sonra kim dizi hakkında ne anlatırsa anlatsın vikipedide yediğim kazıktan daha etkili olamaz :))
Aynı yollardan geçtim ben de. :D Yemiştim o spoilerı. Ama pek bir şey kaybetmiyorsun ya. :d

İkizleri öğrendin değil mi? :D

Aynı yollardan geçtim ben de. :D Yemiştim o spoilerı. Ama pek bir şey kaybetmiyorsun ya. :D

İkizleri öğrendin değil mi? :D
ikizleride öğrendim:) rachel in kiminle tek gecelik ilişki yaşayıp çocuk sahibi olduğunuda öğrendim :) hatta final bölümüyle alakalı bişeylerde anlatıyordu onuda artık söylemeyeyim belki sen tam okumamışsındır :)

@OzaN benim yazımı kesinlikle açma :))

Ben öğrendim. 😕 @destere Bunların önemi yok, boşver. :D

Sen gerçekten hiç spoiler yemeden mi geldin şu ana dek? Bir de kaçıncı sezondasın ona göre davranayım. :D
Ya bir şeyler görür gibi oldum ama hemen uzaklaştım pek bir şey bildiğim söylenemez, tahmin durumundayım. :D

7 bitti benim, yetiştin neredeyse. :D

Friends 6x15-16

Birbirine bağlı 2 bölümdü. İyi bir fikir olmuş cidden.
Böyle olsaydı da güldürürdü. :D

Şurası çok sesli güldürdü. :D bkz: çok ses
Chandler'ın ışıklar kapanınca koltukla öpüşmesi ve zevk alması :D

9/10

Sırasıyla 1x8. 1x9. ve 1x10. bölümleri izledim. Ard arda izlediğim için yorumlayamıyacağım ama yılbaşı bölümü en iyisiydi. :D

1x17

Bu bölüm çok iyiydi. George Clooney konuk oyuncuydu. Hiç beklemiyordum. Güzel bir sürpriz oldu. :D

Maymunun bazı harfleri yutması ve Chandler'ın "Monkey yazmaya çalıştığını düşünüyoruz" dediği sahneye sesli güldüm. :F

Puanım: 9.5/10

2x18

Güzel bölümdü ara ara sesli güldüğüm sahneler vardı. :D

Joey'in canlandırdığı karakterin asansörden düşüş sahnesi çok iyiydi. :D

Chandler'ın yeni ev arkadaşı deli gibi. Ayrıca itici. Joey bir an önce yeniden evine dönmeli. :D

Puanım: 9/10

2x18

Güzel bölümdü ara ara sesli güldüğüm sahneler vardı. :D

Joey'in canlandırdığı karakterin asansörden düşüş sahnesi çok iyiydi. :D

Chandler'ın yeni ev arkadaşı deli gibi. Ayrıca itici. Joey bir an önce yeniden evine dönmeli. :D

Puanım: 9/10
Maşallah ışınlanmışsın. :D

Edit: Bir dakika 1x18 mi yoksa 2x18 mi? :D

3x6

Friends'in izlediğim en değişik bölümlerinden birisiydi. Bu bölümü baya sevdim. :D

Geçmişe gitmeleri güzeldi. :D Joey'un Monica'yla olan limonata sahnesi en çok güldüğüm sahnelerden birisiydi. :D

Puanım: 10/10