Klasik Friends - Dizi Yorumları

Tamamen abartı tabii. Her komik sahnede kimse kahkaha atarak gülmez
Komedi dizilerinde yüzünde gülümsemeyle izlersin sesli gülme olayı bu kadar sık asla olamaz

Reactions: Tolstoyevski
Nihayet sevmeye başladın
puan güzel.

ben o an seyirci olduğunu sanmıyorum? Kaset sesidir?

Reactions: xdragxx
Nihayet sevmeye başladın
puan güzel.

ben o an seyirci olduğunu sanmıyorum? Kaset sesidir?
Ne zaman sevmiyordum ki?
Dizide sevmediğim tek bir karakter Monica ve genel olarak diziye puanlarım da iyi

Hayır kaset değil
Friends'te direkt seyirci önünde sahneler ve gülme seslerinin büyük çoğunluğu gerçek. Seinfeld'de de öyle olması lazım.

Reactions: Dosi
yakşaşık bi 10 bölüm için hiç tebessüm etmedim, durgun vs yorumun vardı. Ondan dedim

Seyirci kısmına hakim değilim o yüzden bir şey diyemem fazla

/SPOILER]

yakşaşık bi 10 bölüm için hiç tebessüm etmedim, durgun vs yorumun vardı. Ondan dedim

Seyirci kısmına hakim değilim o yüzden bir şey diyemem fazla

/SPOILER]
Arada olur öyle dönemler
Hımym'de son 2 sezonda bolca vardı öyle dönemler benim için

Teşekkürler bilgi için ama ozaman normal o abartılı gülmeler. Herkes sonuçta farklı sahnelerden tad alıp gülüyor

Yukarda belki alkış yerine gülün diye yönlendirmede olabilir arada
@Tolstoyevski
Hayır dünyanın en komik dizisi çekilse her sahnesi full komedi olsa bile normal değil. Kimse her komik şeye ahahaha diye gülmez çünkü.
Ha diyorsan 2 kişi güler 2 kişi gülmez böylece hep gülme sesi çıkar yine saçma
Çünkü dizide hiç komik olmayan sahnelerde (yani ciddi anlamda naber nasılsın tarzı sohbetlerde) bile gülme sesi oluyor

4x8

SPOILER

Chandler'in kutunun içinde kaldığı sahneler güzeldi ve öncesi sonrası fakat bu bölümler cidden sitcomdan ziyade dramatik bir tat veriyor, yasak aşk mevzuları filan. Chandler nefretimi kazanmadı ama gözümdeki puanı düştü ve Joey 2.sıraya yerleşti.

Ross ve Rachel'in atışmaları keyifliydi yine. Rose Rachel'e önemli şeyleri saklamadığına dair trip attı hediye, kolye, şiir vb. Rachel ise lafı ağzına tıktı Rose'un getirdiği saklama kutusuyla. Kadınların klasik halleri.

8.0

4x9

Sezonun en kötü ve kayda değer pek bir sahnenin olmadığı bölümüydü. Bol bol Monica'yı gördük ve bol bol bölümün puanı düştü... Ayrıca Rachel'in ölen kadının arkasından sevinmesi de hoş değildi, güldürmedi...

5.5+

@Tolstoyevski bana frene bas aman hızlı gitme deyip haber etmeden izleyip yorum yapman 😱
Ozaman benden günah gitti

Onu sen dedin. Ben sana bugün müsait olmadığımı. 7'den fazlası yok dedim, üstelik ben 6 ve 7yi dün gece izledim. Bugün hiç vaktim yoktu.
Neyse ben yarına yetişirim kolayca

5x20'ye kadar geldim bugün 5 biter.

Monica-Chandler işi beklediğimden iyi oldu. Tabii ki Monica diye bir karakter hiç olmasa dizi çok daha iyi olurdu yanlış anlaşılmasın. Ama bu ilişki olunca Monica sadece Chandler'a sarıyor gibi
Ben de bu ikisinin sahnelerini izlemiyorum bile dinliyorum. Seks manyağı karakterleri pek sevmem. Barney istisnadır ama o da çok orijinal bir karakter olduğu için. Fakat Monica hem gıcık hem seks manyağı olunca ben iyice soğudum. Monica-Chandler ilişkisi Chandler karakterini de bitirdi ama dizi genel olarak daha güzelleşti bence

Ross'a gelecek olursak 5.sezonda resmen çağ atladı. İlk 4 sezonki uyuz Ross ile şimdiki Ross arasında dağlar kadar fark var. Her sahnesi dolu resmen. Şimdiden Joey sonrası favorim oldu gibi
Rachel ve Phoebe de aynı standartta gidiyor.
Joey çok saf ve komik bir karakter. İzlediğim bölümlerde Ross'un apartmanında aradığı gacıyı bulamaması güldürdü
Ninesi üzülmesin diye de kendi evinde kısa bir film çekmesi hem güldürdü hem de adaam ya dedirtti.
5.sezon bitince genel bir puan veririm

4×8
Ross'un müzede alınan parça için Rachel'a dediği cümle komikti.

4×9
Monica yeni bir ile girdi. Normal bir bölümdü.

@Tolstoyevski yorumunda ölen kadının ardından Rachel'in sevinmesinden bahsetmişsin ama o değil diğer kız sevindi

Öbür kız zaten sevindi ama hayır Rachel de sevindi, memnun oldu yani olayı kavrayıp aklına başka şeyler gelince

Öbür kız zaten sevindi ama hayır Rachel de sevindi, memnun oldu yani olayı kavrayıp aklına başka şeyler gelince
Yoo hiçte bile. Kadının ölmesi diğer işten olmasına sebep olabilir
tabi sonra onun işine konar mı onu bilmiyorum

Yoo hiçte bile. Kadının ölmesi diğer işten olmasına sebep olabilir
tabi sonra onun işine konar mı onu bilmiyorum
Tamam diğer kadın kadar sevinmedi ama "oh GOD" diye tepkisi, o an biraz bencilceydi şimdi kadın henüz ölmüş, bu kendi çıkarını düşünüyor

4×10
Monica ve Joey sahneleri güzeldi, özellikle Joey Monica'nın iş yerinde garson olarak çalışıp, bahşiş paralarını eline alıp sessiz kalınca

Chandler ve Rachel sahneleride güzeldi. Rachel'a birilerini ayarlayıp söylememesi gereken şeyleri söylemesi.

4×11
Bölümün en önemli detayı, Phoebe'nin kardeşi için taşıyıcı anne olmayı kabul etmesi oldu.
Bu dizide bazı sözler ve bazı olaylar hafızamda iyi yer edinmiş ve özellikle bu konu ile alakalı kardeşinin bu spoi sayılır ama yinede yazacağım:
kardeşim bebeğimi doğuracak( My sister's gonna have my baby)
tarzı bir sevinç bağırması vardı. O sahneyi hiç unutamıyorum ve her seferinde gülmemi sağlıyor

Ve dün attığım şu gif bu bölümde karşıma çıktı

[/ISPOILER]

4x10

Ortalama bir bölümdü, kayda diğer bir şey yoktu pek.

6.8

4x11

Özellikle Rose ve Joey'in şu beyaz önlüklü, mavi ceketli kafetarya ayrımı sahneleri güzeldi, ceketlerini çıkardıkları sahneler.

Monica bu bölüm Chandler'e verdiği malum tavsiyelerle ön plana çıktı. Tavsiyeleri verirken biraz şey olması da güldürdü

Phobe ve taşıyıcı annelik mevzusu ilginç geldi, bakalım iş ciddi boyuta ulaşacak mi Yoksa iptal mi edilecek...

8.0