4X6
Özellikle Phobe'nin cenaze evindeki atarı güldürdü, Monica'nın sonra yüzsüzce kart bırakması bir de. Phobe, sevgilileri ile olan bölümler dışında sempatikliği çok yüksek bir karakter şimdilik.
Rose'un çıktığı kadının evi korkunçtu, insanın libidosunun düşmemesi içten bile değil öyle korkunç bir kirli ortamda, cips paketinin içinde fare filan 🤢
Chandler'in durumu de giderek gerilim romantizmine doğru kayıyor. Özellikle son sahne, hediye sahnesi resmen yasak aşk tadındaydı.
8.0
4x7
Chandler ile Kathy'nin yasak aşkı bölüme damgasını vurdu ve cidden bir sitcomdan çok öte bir entrika komedisi bölümü izledik. Chandler ayıp etti tabii ki. Üstelik sadece öpüştüklerinden de emin değilim, ikinci kez öpüştüklerinde kapıyı kapatıp hızlıca yatak odasına gidiyor gibiydiler sahne bittiğinde.
Joel'e de üzüldüm bu bölüm, Chandler eksi puanını aldı şimdilik...
Rose'un şu hayvan sesleri korna sesleri filan, klavye müzik olayı güldürmedi. Merak ediyorum her izleyen, gülme efektindeki seyirciler gibi gülüyor mu bu dizilerde. 4 sezon bir sahnesinde bile sesli güldüğümü hatırlamıyorum. En fazla gülümsettiği sahneler oldu, tebessüm ettirdiği. Ama bu diziyi izleyip gülme efektine yol açan seyirciler apayrı bir dünyadalar sanki. Kesin para alıyorlardır ve bu yüzden yapay bir gülme durumu oluşuyor. Bu yapaylığı sevmiyorum işte sitcomlardaki...
7.8
Tamamen abartı tabii. Her komik sahnede kimse kahkaha atarak gülmez Komedi dizilerinde yüzünde gülümsemeyle izlersin sesli gülme olayı bu kadar sık asla olamaz