Klasik Friends - Dizi Yorumları

6x7

Joey'in kızla olan sahneleri güldürdü

Ayrıca Chandler'in Ross çıplak dediği sahne ve devamı sesli güldürdü

8/10

10x18 (Final)

Ağlatan komedi dizisi yapmışlar resmen.
Bence bu diziyi izleyen herkes son bölümünde yer yer kendini üzgün bulacak, hatta ağlayacaktır. -benim gibi.- Benim için efsane bir diziydi. 1-2 yıl sonra daha kaliteli sürümleriyle baştan izleyeceğim.

Son sezonlara doğru bozma falan yok, hatta son dakika esprileri bile güldürdü beni, ama bir şey keşke olmasaydı, ne gerek vardı dedirtiyor. Bitirmeyen okumasın!
Joey ve Rachel ilişkisi bu arkadaş grubuna yakışmayan bir yakınlaşmaydı. Ama senaristler bunu iki sezona yaymışlar maalesef.
Buna rağmen özleyeceğim seni Friends. Hadi sarılalım. :'(

Reactions: S.G.A.T.
Bittiği için ağladım ben.
Yoksa asla hepsi ölmüyor. Öldüklerini de nereden çıkardınız? .ss
Deminki yazdığın mesajdan ben finali kafamda kurdum bile, biraz Türk dizisi sonu gibi oldu ama. .ss

Ross ve Rachel büyük bir kavga eder ve bunun sonucu Rachel evi terk eder, şehir dışına giderken araba kaza yapar ve Rachel ölür.

Yani baya Türk dizisi olmuş.
Sonra da Ross saçı sakalı salmış bir şekilde Rachel'ın mezarında ağlasın.

Yani baya Türk dizisi olmuş.
Sonra da Ross saçı sakalı salmış bir şekilde Rachel'ın mezarında ağlasın.
O kadar da değil.
Neyse ben niye finali düşünüyorsam daha 6. sezona başlamadım önümde çok bölüm var.

6x13

Reese Witherspoon'un renk kattığı bir bölümdü. Rachel'in kız kardeşi rolü tam uymuş çok da tatlıymış gençliği

Chandler'in en sonda ki esprisi de güldürdü

8.5/10

6x22

Bruce Wills reyiz acayip karizmaymış o zamanlar
Bu bölümde de aynada kendini gaza getirdiği sahne sesli güldürdü

8.5/10

Çok çok çok çok özlemişim. Sonunda kavuştum dizime.

6x1, 6x2
8/10 9/10

Sezona güzel başlangıç oldu, yine bayağı güldürdü. Özellikle Pheobe'lı sahneler. Özlemişim Phoebe'nin insanın içini karartan sahnelerini.

Monica ve Chandler'ın aynı evde yaşamaya karar vermeleri herkesi çok şaşırttı bakalım nasıl olacak ikisi aynı evde.
Ross da boşanmasın işte seviyorsunuz birbirinizi.

6x2'nin son sahnesinde gülmekten gözümden yaş geldi. Phoebe'nin Joey'e geleceğe dair anlattıkları çok komik oldu.

Dün bir arkadaşım bir şey dedi de şok oldum gerçekten bu doğru mu? 😱

Aman @cevaa sakın spoieye basma.

@OzaN sen de basma kaçıncı sezonda olduğunu unuttum ama ne olur olmaz geçen sefer nerdeyse banlayacaktın.

8'i bitirmeyen bakmasın. Ya da emin olayım 9'u bitirmeyen.
Maalesef.
Dizinin keşke olmasaydı dediğim tek şeyi. Bayağı da uzatıyorlar üstelik.

8'i bitirmeyen bakmasın. Ya da emin olayım 9'u bitirmeyen.
Maalesef.
Dizinin keşke olmasaydı dediğim tek şeyi. Bayağı da uzatıyorlar üstelik.
Çok saçmaymış. Açıkçası hayal kırıklığı yaşadım ben hep Phoebe ve Joey birlikte olacak diye bekliyordum.

Lan basma dedin basmamak için zor tutuyorum kendimi
Haklısın reyiz bayağı merak ettirici şekilde yazmışım, sileyim spoiyiyi zaten Berkan cevap verdi.

Hiç etiketlemeseydin beni daha iyiydi

Belli mi olur, belki o da olur?