Klasik Friends - Dizi Yorumları

5x1

Diziyi özlemişim. Çok iyi bir açılış bölümüydü. Hemen her sahnede güldüm. Şu anda başka komedi dizilerini de izliyorum ama Friends gerçekten bambaşka.

Chandler'ın ve Monica'nın gizli aşk yaşaması gerçekten de güzel oldu. Gülmek için güzel bir konu.

Emily defteri artık bu bölümle sonsuza kadar kapandı sanırım.

Puanım: 9/10

Of be 5. sezon mükemmeldi.
Sezon finali de güzel bir yerde bitti kaç aydır 6. sezonu bekliyorum az kaldı ama Haziran'ın 3. haftasına. Dayan mrt-06.

5x3

Dizinin 100. bölümüydü. Özel ve oldukça da iyi bir bölümdü.

Phobe üçüzleri doğurdu sonunda. O sahnelerde araya sıkıştırılmış komik diyaloglar vardı ve Phobe doğum yaparken aynı anda Joey'i nin de böbrek taşını çıkarması güldürdü.

Bu arada geçen bölümü atlamışım. Geçen bölümde Chandler'ın Monica'yı öptükten sonra durumu toparlamak için Rachel ve Phobe'yi öptüğü sahne sesli güldürdü.

Puanım: 9/10

Gerekirse @OzaN devreye girer ya ben de çok hızlıydım beni soğuttu sağolsun.
Tek başına ilerlemek sıkıcı oluyor.
Şaka yaptım.
Zaten istesem de Haziran'dan önce 6. sezona başlayamam. Ayrıca dediğin gibi toplu izlemek daha zevkli o yüzden benim için de iyi olur toplu izlemek.

Gerekirse @OzaN devreye girer ya ben de çok hızlıydım beni soğuttu sağolsun.
Tek başına ilerlemek sıkıcı oluyor.
Son cümlenin Friends için geçerliliği yok.
Yine de üçünüz anlaşırsanız iyi olur tabii.

@gundix123 araya Episodes da sıkıştırabilir Friends yapımcılarından.
Aslında onu @cevaa da izlemedi. İkisi izleyebilirler. Forumu izdivaça çevirmişim gibi hissettim nedense.

Episodes'a başlamayı düşünüyorum ama bu aralar başlamam herhalde. Ama @cevaa başlarsa yalnız izlememek için izleyebilirim ben de.

Yani sıkıcılık derken yorum anlamında dedim tek başına konuda takılıyorsun. Yoksa Friends sıkıcı olamaz asla bu kadar bölüm izledim hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Episodes'a başlamayı düşünüyorum ama bu aralar başlamam herhalde. Ama @cevaa başlarsa yalnız izlememek için izleyebilirim ben de.
@cevaa'ya kalsa bir 2-3 yıl başlamaz daha.

Bir ara anlaşın bence yakınlarda olmasa da. Forumda komedi izleyenlerden tek ikiniz kaldı galiba izlemeyen. (Böyle söyleyince çok fazla kişi izliyormuş gibi oldu ama komedi izleyen az kişi olduğundan 4-5 kişi izliyoruz galiba.
)

Haziran çok geç ya bence 1-2 haftaya başlayalım 6.sezona

Ayrıca Episodes şimdilik ufukta görünmüyor
2 hafta yani Mayıs'ta diyorsun valla ben kendime söz verdim Haziran'da başlayacağım diye, çok çabuk tükettim güzelim diziyi. Sen bilirsin ama Haziran'da üçümüz izlerdik işte.

Episodes'i erteleme bence, ben izledim bir çırpıda bitirdik sezonları zaten 35 DK civarı bölümleri.

İyi tamam Haziran'da izleyelim

35 dk. fazla bu aralar vaktim yok zaten

Valla dayanamadım sınavlarda bitti diye başladım bugün

6x1

İyi bir bölümdü. Chandler ve Monica'nın işaret beklemesi ve hepsininde gelmesi güldürdü

Ross ve Rachel'ın olayıda yer yer güldürdü

7.5/10

6x3

Ross'un sahneleri dışında vasat bir bölümdü
Bide en sonda Joey'in soruları iyiydi

7/10