Klasik Friends - Dizi Yorumları

5x1

Diziyi özlemişim. Çok iyi bir açılış bölümüydü. Hemen her sahnede güldüm. Şu anda başka komedi dizilerini de izliyorum ama Friends gerçekten bambaşka. :)

Chandler'ın ve Monica'nın gizli aşk yaşaması gerçekten de güzel oldu. Gülmek için güzel bir konu. :D

Emily defteri artık bu bölümle sonsuza kadar kapandı sanırım. :D

Puanım: 9/10

Of be 5. sezon mükemmeldi. :D Sezon finali de güzel bir yerde bitti kaç aydır 6. sezonu bekliyorum az kaldı ama Haziran'ın 3. haftasına. Dayan mrt-06. :(

5x3

Dizinin 100. bölümüydü. Özel ve oldukça da iyi bir bölümdü. :)

Phobe üçüzleri doğurdu sonunda. O sahnelerde araya sıkıştırılmış komik diyaloglar vardı ve Phobe doğum yaparken aynı anda Joey'i nin de böbrek taşını çıkarması güldürdü. :D

Bu arada geçen bölümü atlamışım. Geçen bölümde Chandler'ın Monica'yı öptükten sonra durumu toparlamak için Rachel ve Phobe'yi öptüğü sahne sesli güldürdü. :D

Puanım: 9/10

Gerekirse @OzaN devreye girer ya ben de çok hızlıydım beni soğuttu sağolsun. :A Tek başına ilerlemek sıkıcı oluyor. :(
Şaka yaptım. :D Zaten istesem de Haziran'dan önce 6. sezona başlayamam. Ayrıca dediğin gibi toplu izlemek daha zevkli o yüzden benim için de iyi olur toplu izlemek. :D

Gerekirse @OzaN devreye girer ya ben de çok hızlıydım beni soğuttu sağolsun. :A Tek başına ilerlemek sıkıcı oluyor. :(
Son cümlenin Friends için geçerliliği yok. :D Yine de üçünüz anlaşırsanız iyi olur tabii. :):)

@gundix123 araya Episodes da sıkıştırabilir Friends yapımcılarından. :D Aslında onu @cevaa da izlemedi. İkisi izleyebilirler. Forumu izdivaça çevirmişim gibi hissettim nedense. :D

Son cümlenin Friends için geçerliliği yok. :D Yine de üçünüz anlaşırsanız iyi olur tabii. :):)

@gundix123 araya Episodes da sıkıştırabilir Friends yapımcılarından. :D Aslında onu @cevaa da izlemedi. İkisi izleyebilirler. Forumu izdivaça çevirmişim gibi hissettim nedense. :D
Episodes'a başlamayı düşünüyorum ama bu aralar başlamam herhalde. Ama @cevaa başlarsa yalnız izlememek için izleyebilirim ben de. :D

Yani sıkıcılık derken yorum anlamında dedim tek başına konuda takılıyorsun. Yoksa Friends sıkıcı olamaz asla bu kadar bölüm izledim hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. :D

Episodes'a başlamayı düşünüyorum ama bu aralar başlamam herhalde. Ama @cevaa başlarsa yalnız izlememek için izleyebilirim ben de. :D
@cevaa'ya kalsa bir 2-3 yıl başlamaz daha. :D

Bir ara anlaşın bence yakınlarda olmasa da. Forumda komedi izleyenlerden tek ikiniz kaldı galiba izlemeyen. (Böyle söyleyince çok fazla kişi izliyormuş gibi oldu ama komedi izleyen az kişi olduğundan 4-5 kişi izliyoruz galiba. :D)

Haziran çok geç ya bence 1-2 haftaya başlayalım 6.sezona :D

Ayrıca Episodes şimdilik ufukta görünmüyor :D
2 hafta yani Mayıs'ta diyorsun valla ben kendime söz verdim Haziran'da başlayacağım diye, çok çabuk tükettim güzelim diziyi. Sen bilirsin ama Haziran'da üçümüz izlerdik işte. :D

Episodes'i erteleme bence, ben izledim bir çırpıda bitirdik sezonları zaten 35 DK civarı bölümleri. :D

2 hafta yani Mayıs'ta diyorsun valla ben kendime söz verdim Haziran'da başlayacağım diye, çok çabuk tükettim güzelim diziyi. Sen bilirsin ama Haziran'da üçümüz izlerdik işte. :D

Episodes'i erteleme bence, ben izledim bir çırpıda bitirdik sezonları zaten 35 DK civarı bölümleri. :D
İyi tamam Haziran'da izleyelim :D

35 dk. fazla bu aralar vaktim yok zaten :D

kahkaha attım :F
11163739_356068124582779_1585440698008071924_n.png

Valla dayanamadım sınavlarda bitti diye başladım bugün :D

6x1

İyi bir bölümdü. Chandler ve Monica'nın işaret beklemesi ve hepsininde gelmesi güldürdü :D

Ross ve Rachel'ın olayıda yer yer güldürdü :D

7.5/10

6x3

Ross'un sahneleri dışında vasat bir bölümdü :D Bide en sonda Joey'in soruları iyiydi :D

7/10