Klasik Friends - Dizi Yorumları

Rachel biraz itici geliyor nedense. Soğuk kalıyor o sıcaklık arasında.

Senin kaç.
3 kız arasında en güzeli Rachel aslında ama işte sıradan bir karakter sanırım o yüzden diğerlerinin gerisinde kalıyor.
Mesela ben de Ross'u itici bulmaya başladım şu sıralar. .ss

Konu dışına çıkmasak.

Rachel sevilmez mi ya.
Komedi anlamında çok öne çıkmıyor ve biz izleyenlerin çoğu erkek olduğu için onları daha yakın görüyoruz herhalde kendimize.
Dediğim gibi diğer karakterlerin işte Monica takıntılarıyla, Phoebe fantastik dünyasıyla, Chandler esprileriyle, Ross sıkıcılığıyla kendilerine has özellikleri var, Rachel diğerleri arasında daha sıradan kalıyor, ön plana çıkamıyor bence.

He güzelliği efso zaten. Brad Pitt ile de evlenmiş.

1x4

Ne kadar güzel bir bölümdü
En çok hangi sahnesi güldürdü?

en çok diye bir şey yok çünkü zaten sadece bir sahnede güldüm o da phoebe'nin aniden uyandığı sahne

Öyle bir sahne mi vardı ya unutmuşum.
@sokak sanati

Ah ah sevdiremedim bir türlü şu diziyi sana zaten HIMYM > Friends diyen birinden ne bekleyecen. .ss
olabilir kaç bölüm geçmiş nasıl hatırlayacan

senin bir suçun yok atacan.. suçlama kendini dizi zayıf... HIMYM'i karıştırma ilk yabancı dizim o

olabilir kaç bölüm geçmiş nasıl hatırlayacan

senin bir suçun yok atacan.. suçlama kendini dizi zayıf... HIMYM'i karıştırma ilk yabancı dizim o
Bende fil hafızası var kolay kolay unutmuyorum.

Zayıf mı? Neresi zayıf yahu? Şurada başlayan herkes çok sevdi diziyi bir sen sevemedin.

@mrt-06 o bölümü izlemedim ben daha.

Ayrıca evet Rachel konusunda haklı olabilirsin.
Ross zaten çok itici.🙂

Bende fil hafızası var kolay kolay unutmuyorum.

Zayıf mı? Neresi zayıf yahu? Şurada başlayan herkes çok sevdi diziyi bir sen sevemedin.
Unutmuşsun işte?

Her yeri
İşte sorun herkesin çok sevmesi zaten
Diziyi izleyenler öyle göklere çıkardı ki bir türlü beklediğim zevki alamıyorum izlerken.ss

@mrt-06 o bölümü izlemedim ben daha.

Ayrıca evet Rachel konusunda haklı olabilirsin.
Ross zaten çok itici.🙂
9. bölümü izleyip 4. bölümü nasıl izlememiş oluyorsun? 😱

Unutmuşsun işte?

Her yeir
İşte sorun herkesin çok sevmesi zaten
Diziyi izleyenler öyle göklere çıkardı ki bir türlü beklediğim zevki alamıyorum izlerken.ss
İlk oldu bu ya.

Anladım şimdi sen o zaman beklentini düşürüp öyle izle belki o zaman seversin çünkü ilerledikçe daha da güzelleşiyor.

Her şeyin bir ilki vardır
)

Maalesef düşüremem zaten son bir bölüm daha izlicem olmazsa elveda Friends

1 aydır izlemiyorum unutmuşumdur.
Şu jenerikteki uyanmayı mı diyor.

1x5

maalesef buraya kadarmış =(
janice dışında güldüren biri yoktu o da devamlı olmayacakmış zaten

1x5

maalesef buraya kadarmış =(
janice dışında güldüren biri yoktu o da devamlı olmayacakmış zaten
Bence sen kendini şartlandırdın sevmemeye ya da beklentiyi çok çıkarttın, yorumlarından onu çıkarıyorum.
Gerçi ben de ilk başta üç bölüm izleyip bırakmıştım da senin kadar olumsuz değildim en azından.

Niye şartlandırayım kendimi sevmemeye