Klasik Friends - Dizi Yorumları

1x4

Ne kadar güzel bir bölümdü :):):)

Rachel biraz itici geliyor nedense. Soğuk kalıyor o sıcaklık arasında.:(

Senin kaç.:A
3 kız arasında en güzeli Rachel aslında ama işte sıradan bir karakter sanırım o yüzden diğerlerinin gerisinde kalıyor. :D Mesela ben de Ross'u itici bulmaya başladım şu sıralar. .ss

Konu dışına çıkmasak. :A

Rachel sevilmez mi ya. :D Komedi anlamında çok öne çıkmıyor ve biz izleyenlerin çoğu erkek olduğu için onları daha yakın görüyoruz herhalde kendimize. :D
Dediğim gibi diğer karakterlerin işte Monica takıntılarıyla, Phoebe fantastik dünyasıyla, Chandler esprileriyle, Ross sıkıcılığıyla kendilerine has özellikleri var, Rachel diğerleri arasında daha sıradan kalıyor, ön plana çıkamıyor bence. :D

He güzelliği efso zaten. Brad Pitt ile de evlenmiş. :A

1x4

Ne kadar güzel bir bölümdü :):):)
En çok hangi sahnesi güldürdü? :):)

3 kız arasında en güzeli Rachel aslında ama işte sıradan bir karakter sanırım o yüzden diğerlerinin gerisinde kalıyor. :D Mesela ben de Ross'u itici bulmaya başladım şu sıralar. .ss

Konu dışına çıkmasak. :A

Dediğim gibi diğer karakterlerin işte Monica takıntılarıyla, Phoebe fantastik dünyasıyla, Chandler esprileriyle, Ross sıkıcılığıyla kendilerine has özellikleri var, Rachel diğerleri arasında daha sıradan kalıyor, ön plana çıkamıyor bence. :D

He güzelliği efso zaten. Brad Pitt ile de evlenmiş. :A

En çok hangi sahnesi güldürdü? :):)
en çok diye bir şey yok çünkü zaten sadece bir sahnede güldüm o da phoebe'nin aniden uyandığı sahne :):)

olabilir kaç bölüm geçmiş nasıl hatırlayacan :D

senin bir suçun yok atacan.. suçlama kendini dizi zayıf... HIMYM'i karıştırma ilk yabancı dizim o :D
Bende fil hafızası var kolay kolay unutmuyorum. :)

Zayıf mı? Neresi zayıf yahu? Şurada başlayan herkes çok sevdi diziyi bir sen sevemedin. :(

Bende fil hafızası var kolay kolay unutmuyorum. :)

Zayıf mı? Neresi zayıf yahu? Şurada başlayan herkes çok sevdi diziyi bir sen sevemedin. :(
Unutmuşsun işte? :):)

Her yeri :F İşte sorun herkesin çok sevmesi zaten :( Diziyi izleyenler öyle göklere çıkardı ki bir türlü beklediğim zevki alamıyorum izlerken.ss

@mrt-06 o bölümü izlemedim ben daha.:F

Ayrıca evet Rachel konusunda haklı olabilirsin.:A Ross zaten çok itici.🙂
9. bölümü izleyip 4. bölümü nasıl izlememiş oluyorsun? 😱

Unutmuşsun işte? :):)

Her yeir :F İşte sorun herkesin çok sevmesi zaten :( Diziyi izleyenler öyle göklere çıkardı ki bir türlü beklediğim zevki alamıyorum izlerken.ss
İlk oldu bu ya. :):)

Anladım şimdi sen o zaman beklentini düşürüp öyle izle belki o zaman seversin çünkü ilerledikçe daha da güzelleşiyor. :Z

9. bölümü bölümü izleyip 4. bölümü nasıl izlememiş oluyorsun? 😱

Anladım şimdi, sen o zaman beklentini düşürüp öyle izle belki o zaman seversin çünkü ilerledikçe daha da güzelleşiyor. :Z
Her şeyin bir ilki vardır :))

Maalesef düşüremem zaten son bir bölüm daha izlicem olmazsa elveda Friends :D

9. bölümü bölümü izleyip 4. bölümü nasıl izlememiş oluyorsun? 😱

Anladım şimdi, sen o zaman beklentini düşürüp öyle izle belki o zaman seversin çünkü ilerledikçe daha da güzelleşiyor. :Z

1 aydır izlemiyorum unutmuşumdur.:( Şu jenerikteki uyanmayı mı diyor.:F

1x5

maalesef buraya kadarmış =(
janice dışında güldüren biri yoktu o da devamlı olmayacakmış zaten

1x5

maalesef buraya kadarmış =(
janice dışında güldüren biri yoktu o da devamlı olmayacakmış zaten
Bence sen kendini şartlandırdın sevmemeye ya da beklentiyi çok çıkarttın, yorumlarından onu çıkarıyorum. :) Gerçi ben de ilk başta üç bölüm izleyip bırakmıştım da senin kadar olumsuz değildim en azından. :D

Bence sen kendini şartlandırdın sevmemeye ya da beklentiyi çok çıkarttın, yorumlarından onu çıkarıyorum. :) Gerçi ben de ilk başta üç bölüm izleyip bırakmıştım da senin kadar olumsuz değildim en azından. :D
Niye şartlandırayım kendimi sevmemeye :)