Ohaa black yine diziyi bitirmeye yaklasmıs onla izlenmez birde naz ediyor yarısını izlemişTamam ben 2 bölümünü izledim ama devam edelim derseniz izlerim devamını.Karar verdiniz mi siz ne zaman başlayacağıniza?
Ohaa black yine diziyi bitirmeye yaklasmıs onla izlenmez birde naz ediyor yarısını izlemişTamam ben 2 bölümünü izledim ama devam edelim derseniz izlerim devamını.Karar verdiniz mi siz ne zaman başlayacağıniza?
Tamam ben 2 bölümünü izledim ama devam edelim derseniz izlerim devamını.Karar verdiniz mi siz ne zaman başlayacağıniza?
İzleyelim bakalım çakma almanların dizisi.
Bu diziyi destekliyoruzİzleyelim bakalım çakma almanların dizisi.
İzleriz
Niye utanalım
Uğraşamam.
Trolleneceğime sonuna kadar şüpheyle yaklaşırım.
Müthiş, kesinlikle doğru.
Müthiş, kesinlikle doğru.Her şeyden şüphelenmek gerek bu hayata, bunu yaşadıkça öğreniyorsun
İzlemem ben bu diziyi@kerem Sıcak yaklasmadına göre izleriz@Silinmiş Üye @Forumdash @sokak sanati
Sizler pancar motorlarını açar yine bitirir bende gerilerden tamamlarımBenim hızıma @MasacRE @Harunnn60 uyuyordu onları toplarım kaplumbağalar olarak
O zaman bize niye kızıyorsun dayı haklıDayının çok sevdiğim bi sözü geldi aklıma
İzlemeye yetişemediğim milyon tane dizi varken hiç işim olmaz bunla
Tam senlik ağır bir moruk var işte içi sıkkınİzlemeye yetişemediğim milyon tane dizi varken hiç işim olmaz bunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?