ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

Ya ben bu diziye bakacaktım da yüklenmemiş daha programa.
Aynen Episodes ile ne alakası var zaten forumda izleyen 3 kişiyiz.
hiçbiryerde yokmuş zaten sadece dizigold da var

1x1. Bölüm

karakterler harika sevimli sempatik çocukları var ailenin, anneyide çok sevdim babaya ilk başta ısınamamıştım ama o da fena değil

özellikle eddie adlı şişmanca çocuk bayağı aktif dizide onun yemek maceraları güzeldi

okuldaki zenci çocukda iyi bir karakter umarım onuda diziye devamlı eklerler
benim merak ettiğim sinek avlayan restaurant ın iş yapıp yapmayacağı

jessica nın komşularıda renkli tipler ama biraz kafadan sıyrıklar gibi

altyazı çıktıkça devam ederim diziye, çıkmazsa yapacak bişey yok

@OzaN @sürgünüm @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci

Son düzenleme:
Dişimin ağrısına ölüyorum. Şimdi başlasamıyım bilemedim, keyfim olmadığı için belkide yeterince zevk alamam.

1x1

İlk bölümü beklentilerimi karşılamadı malesef. Irkçılık üzerinden komedi yapmaya çalışan ama güldürmeyen bir pilot bölümü. Her dizide ırkçılık üzerinden konular işleniyor baymaya başladı artık.

Fakat 20 dakika olması çerezlik olarak izlememi sağlayabilir.

Anne ve şişman oğlu çok sempatik başka da sevebileceğim karakter çarpmadı gözüme.

En güldüğüm sahne de Eddie'nin okulda solucan yemesiydi.

İkinci bölüme geçeyim bakalım, güzelleşme var mı?

7/10

Hep @destere'nin yüzünden, dişim ağrırken izlememi söyledi o yüzden diziye bir şans daha vermem lazım.
Aslında anne ve küçük çocuğu sempatik bulmuşsun sen de. Zaten dizi genel olarak onların üzerinden ilerleyecek gibi. Ailenin sempatikliği zaten sürekli gülümseyerek izlemeyi sağlıyor en azından benim için.

Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim.

Çocuklu dizileri pek sevmiyorum. Tamam Eddie iyi ama diğer veletler sinir bozucu.

Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim.

Çocuklu dizileri pek sevmiyorum. Tamam Eddie iyi ama diğer veletler sinir bozucu.
Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle.

Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle.
Ailede çok çocuk var. 22 tane yeğenim var, bıkmış olabilirim. Şimdi bi tanesine çizgi film açtım izliyoruz, açmasam bağırıyor.

Dizideki ırkçılık mevzusuda sıkıcı hem Çinlilere ırkçılık mı vardı ben ilk defa duyuyorum.

Bence ırkçılıkla ilgili bir şey yok kültür farklılığı var sadece.