Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
GO0aPDj37VStjU016zNFUG2U.jpg

1999-2000 yılları arasında yayınlanmış ve yayınlandığı tek sezona rağmen tv dünyasının unutulmazları arasına giren Freaks and Geeks FavoriForumum'da yeniden hayat buluyor.

FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği kapsamında forumca izlenecek dizide Her Cumartesi yeni bölüm çıkıyormuş gibi düşünülecek ve o bölümle ilgili yorumlar yapılabilecektir. Tabii ki Cumartesi izleyemeyen daha sonradan da izleyip yorumunu yapabilir.
Forumun takvimine uymayıp erken izlemek yasaktır. Erken izleyip izlediği o bölümle ilgili herhangi bir bilgi sızdıranlar (spoiler verenler) direkt olarak banlanırlar.

Dizi yorumlamada zorlananlar için örnek yorum şablonu hazırladım. Bu şablonu doldurursak güzel olabilir ama zorunlu değil.

Freaks and Geeks X. Bölüm

En İyi Sahne:
En İyi Karakter:
Bölüme Puanım:

Ek Yorumlar...

FavoriForumum Freaks and Geeks İzleyici Grubu:

1. @BuraK
  2. @KK|Batman
  3. @berkann
  4. @denizz19
  5. @Bully
  6. @OzaN
  7. @cevaa
  8. @primavera

(Diziyi izlemek istiyorsanız bu listeye adınızı eklettirebilirsiniz. İsteyene dizinin nasıl izlenebileceği hakkında bilgi verilir.)

İlk Bölüm: 12 Ekim Cumartesi

Son düzenleme:
Süper oldu valla. Hep oy verdiğim dizinin kazanmasına sevindim. Salı günleri Freaks and Geeks günü artık o zaman. :)

Güzel olmuş gün. Ama ban abartı geldi bana. "Bölüm çok güzeldi" demek de mi yasak?
Bayram tatilinde fazla izleyelim bence. Zaten tatilden 2 hafta sonra yazılılar başlıyor. :)

Güzel olmuş gün. Ama ban abartı geldi bana. "Bölüm çok güzeldi" demek de mi yasak?
Bayram tatilinde fazla izleyelim bence. Zaten tatilden 2 hafta sonra yazılılar başlıyor. :)
İzlenmemesi gereken bölüm için evet. :) Etkinliğin amacı birlikte belli zaman dilimlerinde izlemek. Ha senin atıyorum o hafta çok işin olacaktır o nedenle gününden iki gün önce izleyim diyorsun bu seferlik tamam izle ama bunu kimseye söylemene gerek yok, yorumunu günü geldiğinde yap. :)