Kız senin ne işin var burdaherkes fransa demiş vlla bu romanya çok güçsüz olmalı o halde ayy ama benim içimden 0-0 geçiyor yaa tanımıyorum bu ülkeleri ama 2 yıl önceki tahmin yarışmasında 0-0 çok tutuyordu
0-0 diyorum
yemek yapıyorum zaten bunuda yaparım kadının gücü herşeye yeter beyefendi hepinizi geçeyimde görün sizKız senin ne işin var burdagit yemek yap , çorap atkı falan ör
![]()
sallamayla 1. olursun ancayemek yapıyorum zaten bunuda yaparım kadının gücü herşeye yeter beyefendi hepinizi geçeyimde görün siz![]()
![]()
![]()
hahah aa iyi sallıyorum gerçektende bundan 2 yıl önce yapılan ülkeler tahmininde 18.falan olmuş bir çok erkek üyeyi geçmiştimsallamayla 1. olursun anca![]()
Forumda 18 kişi aktif değilmi zatenhahah aa iyi sallıyorum gerçektende bundan 2 yıl önce yapılan ülkeler tahmininde 18.falan olmuş bir çok erkek üyeyi geçmiştim![]()
![]()
![]()
çok katılım olmuştu ama şu listeyi tekrar bir bulsana ayoll bktım bulamadım benForumda 18 kişi aktif değilmi zaten![]()
Romanya alır gibi geliyorhahah aa iyi sallıyorum gerçektende bundan 2 yıl önce yapılan ülkeler tahmininde 18.falan olmuş bir çok erkek üyeyi geçmiştim![]()
![]()
![]()
Kız bende bulamadımçok katılım olmuştu ama şu listeyi tekrar bir bulsana ayoll bktım bulamadım ben![]()
Kız bende bulamadım![]()
aa tamam ozanın mesajlardan buldum 47 kişi falan katılmış 18.olmuşum gayet iyi ayolsallamayla 1. olursun anca![]()
çiğdem bende 2.olmuştum.aa tamam ozanın mesajlardan buldum 47 kişi falan katılmış 18.olmuşum gayet iyi ayol
https://fav10.net/forum/threads/ff-2014-dünya-kupası-tahmin-yarışması-puan-durumu.223690/
olsun sen erkeksin yine kan çekerçiğdem bende 2.olmuştum.hiç anlamıyorum spordan biliyorsun iyiyim his konularinda garik.
![]()
![]()
aynen inş paslanmamışızdır yaawolsun sen erkeksin yine kan çeker
bu sefer daha iyi sallarız umarım![]()