Kıskan.Fransa bir kere de net bir gol at be, yok çizgiyi geçti mi yok penaltı var mı bu ne la
Bilimin gücüne bir şey dediğimiz yok Zaten Fransa ile anlaşmışlar herhalde bütün teknolojilerimizi sizin üstünüzde deneyeceğiz diyeBilimin gücü be kardeşim!
Kıskan.
2-1 FRANSA ALDI!!
puan alamayanlar:
1 puan alan: @DiziTutkunu @bazinga @kerem @Arslan Bey @s10 @12.Adam @turkuazz @Çiğdem- @papuleoo @anniegrant @Maskeli Fedai @Yiğitt @DarkLegenD @BesaleT
3 puan alan: @vadikızı
ahaha süper tek sen aldın 3 iyisin aslında senki ohoh😱Aa tahminim tutmuş ya yabancı takımların ne kadar güçlü olduğunu falan bilmem attım tutmuş
ahaha süper tek sen aldın 3 iyisin aslında senki ohoh
aynen araştır biraz öyle tahmin etGördüm şaşırdım diyorum ya anlamam hangi takım ne kadar güçlü diye sadece 2 gün oldu sanırım güçlü takım diye duydum Fransayı
aynen araştır biraz öyle tahmin et
@S.G.A.T. Geçmişim seni ayollSON DURUM , KİM LİDER?
S.G.A.T: 0
DİZİTUTKUNU : 5
BAZİNGA: 2
DARKLEGEND: 3
BATUHANKARALAR: 1
S10: 3
TURKUAZZ: 4
BESALET : 3
ARSLAN BEY: 3
vadikızı: 3
kerem: 1
Tolstoyevski: 0
papuleoo: 5
Maskeli Fedai: 2
Çiğdem- : 1
yatutarsa: 1
12.Adam: 1
Yiğitt: 1
anniegrant: 1
Sende tahmin yapsana ayoll Efe Bully sürgünüm olmayınca zaten sarmıyor sizde yoksunuz @MasacRE-Fransa bu çiroz adamları nasıl yenemedi anlamadım en az 3 fark olurdu demiştim maç başlamadan.
Sen de yapma o zamanSende tahmin yapsana ayoll Efe Bully sürgünüm olmayınca zaten sarmıyor sizde yoksunuz @MasacRE-