Fransa - İzlanda: 5-2

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
5778bfb467b0a92860b3354a.jpg

Euro 2016 çeyrek final turunun son maçında Fransa'yla İzlanda karşı karşıya gelecek.

Saat 22.00'de başlayacak olan mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Fransa
: Lloris, Sagna, Umtiti, Koscielny, Evra, Pogba, Cabaye, Matuidi, Payet, Griezmann, Giroud.

İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, Skulason, Gudmundsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Bjarnason, Bödvarsson, Sigthorsson

Şimdiye kadar turnuvayı Almanya'nın kazanacağını düşünüyordum fakat Khedira, Müller ve Gomez'in sakatlıklarının ardından avantaj Fransa'ya geçti bence.

Siz ne düşünüyorsunuz? @destere @HeisenBerg @Doğu @MEnes

Şimdiye kadar turnuvayı Almanya'nın kazanacağını düşünüyordum fakat Kehedira, Müller ve Gomez'in sakatlıklarının ardından avantaj Fransa'ya geçti bence.

Siz ne düşünüyorsunuz? @destere @HeisenBerg @Doğu @MEnes
ben hala almanya diyorum fransa futboluyla değilde evsahibi olma avantajıyla hakemide yanına alırsa kazanır onun haricinde futbol olarak tarafsız sahada kırk kez karşılaşsalar 38 ini almanlar kazanır 2 maç berabere biter :)
eksiklikler önemli ama almanlar eksikken bile belli bir futbol anlayışına disiplinine sahipler kolay kolay maçı vermezler :)

İzlanda'da yenerse eğer, mükemmel bir şey olur. Hiç beklenmedik Galler ile İzlanda ikilisi yarı finale çıkmış olur, bir de finale çıktılar mı, Avrupa'da beklenmedik bir kazanan ortaya çıkar. Gerçi Almanya varken zor gibi gözükse de bütün bu olanların "imkansız" yanı da yok, sonuçta bu oyunun adı "futbol".

Katılmıyorum Fransa öyle aman aman bir futbol oynamıyor hatta bugün elenirse şaşırmam :)
Fransa'nın kadrosu çok iyi ama bunu şimdiye kadar tam olarak sahaya yansıtamadığı doğrudur. Griezmann ve Pogba gibi oyuncuları çok formsuzdu fakat son maçta Griezmann 2 gol bularak güvenini tekrar kazanmış olabilir. Her şey bir yana Fransa Almanya ve İtalya gibi tam bir turnuva takımı en sahibi ve seyirci avantajıyla da Almanya'nın 1 adım önünde bence. Gomez ve Khedira çok formdaydı turnuvayı kapatmaları Fransa'ya önemli bir avantaj sağladı. Müller'in de sakat Götze'nin ise forvette tam randıman vermediğini belirtelim.

Fransa'nın rahat kazanacağını tahmin etmiştim. :) Bir tane daha atıp yatarlar umarım. :A

Bu turnuvanın en akılda kalıcı yanı kura saçmalığı olacak herhalde. Bir tarafta sürpriz takımlar birbirlerini ağırlarken diğer tarafta erken final üstüne erken final oynanıyor. :)

İtalya - İspanya
Almanya - İtalya
Almanya - Fransa

Vay be. :) Özellikle İtalya ve İspanya aşırı şanssızdı bu olayda. Düşünsene İspanya'yı yeniyorsun. Almanya geliyor. Almanya'yı yeniyorsun Fransa geliyor ve daha finale gelmemişsin. E yok artık. :):)