İşte o yorumlar
-Saclarını neden mi kesti ? O Sacların btn Tenlerinde Feriha'nın Dokunuşları vardı be.
-Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu.. Yani diyor ki 'diziyi Emir'in ustune kurariz kizlar ekrana kilit sıkıntı yok 😉'
-Lan Feriha'nın fragmanı ne öyle. Ağlamayacaktım birde. Feriha'nın vurulduğu sahnedeki müziği koymuşlar birde fragmana.
-Onun kalbi, hayatının sonuna dek, şu an senin için, yüzüne gözlerine baktığı gibi çarpacak Feriha SARRAFOĞLU...
-feriha mi oldurduler bari olmeden ayrilsaydi diziden allahim!!! agliyorum hala bunlari yazarak! :'(
-Aynaya baktığında yine Feriha'yı göreceksin Emir Sarrafoğlu...
-ahahahahahaha kahkaha attım Allah seni n'apmasın
-Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu yeni sezondaki ismi ile devam edecek
-Adını Feriha koydum Emir'in yolu.. :// Bu nasıl bir dizi ismidir?
-adini feriha koydum olmus emirin yolu hahaha
-Adini feriha koydum da kavak yellerine dondu napsakta su diziyi devam ettirsek diyolar heralde. Hatta ferihayi da diriltirlerse sasirmam
-Belki gelecek bölümde Feriha'yı diriltirler.
-Adini Feriha Koydum - Emir'in Yolu nedir lan? Cagatay kusura bakma, ben senin askindan bile bu kadarini yapamam.
-adını feriha koydum emirin yolu nedirr yaa
-Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu saçmalığını bi kenara atarsak; Emir'i harcayacaklar Matmazel!
-Adini feriha koydum emirin yolu Sezen aksu' DUA.. Yakismis diziye..
-adini feriha koydum olmus emirin yolu hahaha
-Simdi bu adam baskasına asık olucak öyle mi? Feriha'yi sevdigi gibi mi sevicek? Onu öptügü gibi mi öpücek? Cok merak ediyorum.
Son düzenleme: