FOX'un Yeni Dizisi 'Öğretmen'e Sürpriz Oyuncular!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
medson1.jpg

FOX'un yeni dizisi Öğretmen'e sürpriz isimler!

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Merve Girgin ve Koray Kerimoğlu'nun üstleneceği; başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun paylaşacağı yapımın kadrosuna Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör ve Ramazan Demir dahil oldu.

Öğretmen, yakında FOX'ta başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

5c8d0b8507291c1d74012bd5.jpg

5d7cf1da5542821cd0584377.jpg

efekan-can.jpg

1936133-Tj8vyn.jpg

ezgi-gor-768x468.jpg

ramazan-Demir-%C3%96%C4%9Fretmen-dizisi-Ate%C5%9F.jpg

Son zamanlardaki dizilerin kadroları maşallah baya iyi, özellikle sezon ortası başlayanlar :love1:
Ceren için ilk bölümüne şans veririm.

Şu liselileri at çöpe de Serhat Kılıç ve Serkan Keskin hamlesi diziye şans vermemi sağlayabilir.

Kadro epey iyi, beni tek şüpheye düşüren Afra Saraçoğlu... Umarım beklentiyi verebilir dizide. İlk bölümü izleyeceğim. :X

Tövbe estağfurullah orijinalinin ilk bölümünü izledim bu nasıl manyak bir dizidir böyle. :F Nasıl uyarlayacaklar bunu. 😱

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler ayağa kalkar valla ilk bölümün sonundaki reklam arasında yayından kalkar. :A

Dijital için bile cesaret edemezler buna helal olsun ama kırpacaklar mecbur. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Tövbe estağfurullah orijinalinin ilk bölümünü izledim bu nasıl manyak bir dizidir böyle. :F Nasıl uyarlayacaklar bunu. 😱

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler ayağa kalkar valla ilk bölümün sonundaki reklam arasında yayından kalkar. :A

Dijital için bile cesaret edemezler buna helal olsun ama kırpacaklar mecbur. :A
Finaller bitince ben de izlemeyi düşünüyorum. :Z Merak ettim şimdi. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx