FOX'un Reytinglerinin Düşmesinin Sebebi The CW!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
FOX'un Reytinglerinin Düşmesinin Sebebi The CW!

fox-cw.jpg

ABD’nin büyük ve köklü devlet televizyonlarından FOX, Nielsen’in ölçümlerini yaptığı reyting sisteminden ayrılıyor. Ölçüm sisteminin yanlış olduğunu savunan FOX yakın zamanda reyting ölçümlerine katılmayacak.

FOX’un sunduğu politik sebeplerin bir dayanağı bulunmuyor. TvbytheNumbers’ten Rick Porter’a göre FOX’un reytinglerinin düşmesinin sebebi The CW’nun reytinglerinin yükselmesi.

Rick Porter'a göre;
”The CW, CBS & Warner Bros. ortaklığına satıldıktan sonra kanalın reytingleri ciddi şekilde düşüş yaşamış bu düşüşte diğer kanallara yaramıştı. Ancak The CW geçen yıl yaptığı genel müdür değişikliğiyle hem reklam payını hem de reytinglerini artırdı. Bununla beraber FOX, dizilerine fazla şans vermeden iptal etmesiyle bazı fanlarının protestoları ile karşılaştı. The CW ise daha az kar’la dizilerinin sonuna kadar arkasında duruyor ve hemen iptal etmiyor. Dolayısıyla izleyici The CW’da yayınlanacak dizilere daha fazla güveniyor.”
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:

bu haberi o gün duymuştum ? sanırım @Çiğdem- in cw dizileri reyting olarak çok şişiriliyor fox da buna itiraz etmiş? cw dizileri nasıl 0.00001 alır? asıl hakkı 0.000000000000001 dir demiş :)

senin yorumunda cw yi destekler vaziyette olmuş harun cw dizilerini destekliyormuşta seyircinin güvenini kazanmışta ?? falan filan topu topu kuş foku kadar reytingi var o bir avuç seyircilerin güvenini kazansa nolur kazanmasa nolur :)

bu haberi o gün duymuştum ? sanırım @Çiğdem- in cw dizileri reyting olarak çok şişiriliyor fox da buna itiraz etmiş? cw dizileri nasıl 0.00001 alır? asıl hakkı 0.000000000000001 dir demiş :)

senin yorumunda cw yi destekler vaziyette olmuş harun cw dizilerini destekliyormuşta seyircinin güvenini kazanmışta ?? falan filan topu topu kuş foku kadar reytingi var o bir avuç seyircilerin güvenini kazansa nolur kazanmasa nolur :)
Hayr o açıklamaya ben yapmadım adam yapmış. :D

aaaa çekemiyorlar reytinglerimizi görüyormusunuz çocuklar bukadar çekememezlik olur vlla :A:A:A

doğruymuymuş bu haber yahu
yükselen derken nereye yükselmiş 5 reytingmi almış nolmuş ? :))
yok canım yalan demiyorumda ben yüksek sanıyordum fox un ratinglerinide
şaşırdım o yüzden öyel dedim
Yalan olsa niye açayım. :F
@destere yorumda cw az kaarla dizilerine sonuna akdar güveniyor hemen iptal etmiyor demiş adam 0,5 barajındakı dizileri devam ettirdiğimiz için diğer kanallar çatlıyorlar işte
:A:A:A

@vadikızı ayoll bu senin bildiğin fox değil bu amerikan kanalının fox u allah canını almasın senin hahahah :F:F :F @xemrexxx @Harunnn60 @destere