FOX'tan Yeni Program: Ekonomi Arası

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,925
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
IMG_20211225_122144.jpg

FOX'tan yeni program!

Çağla ile Yeni Bir Gün, En Hamarat Benim, Fulya ile Umudun Olsun, Memet Özer ile Mutfakta ve Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi gibi programlara imza atan, yakın zamanda Orta Sayfa programını hayata geçiren FOX'tan yeni bir program geliyor.

Hafta içi her gün 10.45'te, hafta sonu ise 11.15'te yayınlanacak olan ve ekonomiye dair her şeyin konuşulacağı Ekonomi Arası izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ekonomi Arası canlı yayınla hafta içi her gün 10.45'te, yeni bölümleriyle hafta sonu 11.15'te FOX'ta!

• Harika
Reactions: Gizmen
Harika bir hamle olması gereken geç bir hamle oldu ama hayata böyle programların sonunda geçiyor olması güzel. İzlemek istiyorum.

Ekonomi o kadar kötü ki haberin süresini uzattılar, orta sayfa programı yaptılwr şimdi de bunu yapıyolar güzel reyting alıyor diye :A

Bitexen sponsorluğunda yapılıyormuş program ve pazartesi günü başlıyor. Hafta içi Reyhan Baysan, hafta sonu ise Sinem Kılıç sunuculuğunu üstlenecekmiş.
Kanalın o saat dilimi dolu değil miydi 😱
İlgi görmez. FOX iyice haber kanalı oldu.
10.45-11.00 arası olur hafta içi, 11’de çağla başlar
Ekonomi o kadar kötü ki haberin süresini uzattılar, orta sayfa programı yaptılwr şimdi de bunu yapıyolar güzel reyting alıyor diye :A
Harika bir hamle olması gereken geç bir hamle oldu ama hayata böyle programların sonunda geçiyor olması güzel. İzlemek istiyorum.
Dizilerden umduğunu bulamayınca haber yayınlarına yöneldi. :A