FOX'tan Yeni Haber Programı: 'Orta Sayfa'

Haber bülteni izlemeyi bırakalı uzun zaman oldu, o yüzden bir bilgim yok. Tartışma programı olduğu aslında belli de, reytingi olur mu bilmiyorum. Reytingi yüksek bir dizinin arkasından yayınlasalar anca iyi gider.

Ha, bunun yerine bir haber kanalı açsalar daha rahat bir şekilde hareket ederler o ayrı. :D
Keşke ya. Aylardır haber kanalı aç fox diye yırtınıyorum anca bu geldi. 😂 kötü değil ama haber kanalı açılsın cidden artık. Ben gece tartışma programlarını izliyorum. Radyo gibi dinlemek keyif veriyor 😂😂

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Haber bülteni bu kadar çok izlenen bir kanalın bu işe atılması çok geç bile oldu aslında. PT2'de gayet yüksek reyting alabilirler...
Tabii diziyi erken bitirmeye kıyabilirlerse, 23.00 yine ideal olur, ama daha geç başlarsa olmaz... Bence ana haber 19 yerine 18.45te başlasın, 19.30 da bitsin, bunlar 19.30-20.45 olsun.

Tabii diziyi erken bitirmeye kıyabilirlerse, 23.00 yine ideal olur, ama daha geç başlarsa olmaz... Bence ana haber 19 yerine 18.45te başlasın, 19.30 da bitsin, bunlar 19.30-20.45 olsun.
Yeni diziller ne olacak onlar 21.00'de mi başlasın. :A Yasak Elma ve AMİ sanırım 23.15-23.30 gibi bitiyor ikisinden birinin peşine koyarlar. :A

Ha aynen diğer diziler 20.00'de başlarken FOX 21.00'de başlatıp reyting kaybetsin. :A İzlemek isteyenler o saatte de izler minimum 1 saatlik + tek günlük program için tüm PT'yi mahvetmeye gerek yok. :A
Diğer diziler nerde 20'de başlıyor ya herkes uzun özet koyuyor iyi misin sen bugün :A

Program kanalın programlar kısmından kaldırılmış. Neden acaba