FOX'tan Yeni Haber Programı: 'Orta Sayfa'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,558
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
nza01gp.jpg

FOX'tan yeni program!

FOX Haber Genel Yayıın Yönetmeni Doğan Şentürk, başarılı gazeteciler Murat Yetkin, Çiğdem Toker, Nevşin Mengü ile Deniz Zeyrek'in yer alacağı 'Orta Sayfa' programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Orta Sayfa, canlı yayınla yakında FOX'ta!

Son düzenleme:
Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Murat Yetkin ve Deniz Zeyrek'in program yapacağı söyleniyordu. Bu program onunla ilgili olabilir.

Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Murat Yetkin ve Deniz Zeyrek'in program yapacağı söyleniyordu. Bu program onunla ilgili olabilir.
Evet beni heyecanlandıran bir iş, saati çok önemli. Prime time'a koyacaklarını sanmıyorum, gece 12'de başlarsa da geç olacak. Gündüz kuşağına da gitmez, acaba ana haberi 19.30 da bitirip 19.30-21.00 gibi mi olur?

Eğer mesajlarda adı geçen programsa hafta sonu gündüz kuşağında yayınlanabilir. TRT'nin de bu tarz pazar günü yayınladığı Enine Boyuna diye bir program var.

FOX hafta sonu gündüz kuşağında yaptığı programlarla ilgi görüyor, bu program da Cumartesi-Pazar olur muhtemelen.

Gün ortası haber programı gibi bir şey olsa keşke.

Gün ortası haber programı gibi bir şey olsa keşke.
FOX hafta sonu gündüz kuşağında yaptığı programlarla ilgi görüyor, bu program da Cumartesi-Pazar olur muhtemelen.
Eğer mesajlarda adı geçen programsa hafta sonu gündüz kuşağında yayınlanabilir. TRT'nin de bu tarz pazar günü yayınladığı Enine Boyuna diye bir program var.
Evet beni heyecanlandıran bir iş, saati çok önemli. Prime time'a koyacaklarını sanmıyorum, gece 12'de başlarsa da geç olacak. Gündüz kuşağına da gitmez, acaba ana haberi 19.30 da bitirip 19.30-21.00 gibi mi olur?

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Haftasonu gündüz kusağına gidebilir mi bilemedim, açıkçası o kısmı merak ediyorum. Haftasonu akşamüzeri mi olacak, Ana Haber'den feragat mı edecekler veya başka bir saat mi olacak?

Nevşin Mengü'nün yorumlarını çok beğeniyorum. Bunu da bana uyabilecek bir zamana denk gelirse izleyebilirim.

Haftasonu gündüz kusağına gidebilir mi bilemedim, açıkçası o kısmı merak ediyorum. Haftasonu akşamüzeri mi olacak, Ana Haber'den feragat mı edecekler veya başka bir saat mi olacak?

Nevşin Mengü'nün yorumlarını çok beğeniyorum. Bunu da bana uyabilecek bir zamana denk gelirse izleyebilirim.
Medyapım dizileri kısa sürüyor ve genelde 23.15 - 23.30 gibi bitiyor, onlardan sonra başlayabilir diye düşünüyorum ben. Hafta sonuna koyacaklarını da zannetmem pek.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Gündüz kuşağında olur diye tahmin etmiştim ama galiba cuma veya cumartesi gecesi yayınlanacak. RTÜK her hafta bu programa ceza yazarsa şaşırmam. :A

Bence Cuma ya da Cumartesi gecesi yayınlanır. 23:30-23:45 gibi olursa dizi arkasına yetişir :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Bence bu program hafta içi pt 2 de yatınlanacak. Stüdyo gece stüdyosu gibi
Hatırlıyor musun veya biliyor musun bilmiyorum ama zamanında Fatih Portakal "Türkiye'nin Trendleri" diye bir program sunuyordu FOX'ta. O gece yarısı yayınlanıyordu ve bazı isimler konuk oluyordu. Onun gibi gece yarısı yayınlanacağını düşünüyorum ben.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Hatırlıyor musun veya biliyor musun bilmiyorum ama zamanında Fatih Portakal "Türkiye'nin Trendleri" diye bir program sunuyordu FOX'ta. O gece yarısı yayınlanıyordu ve bazı isimler konuk oluyordu. Onun gibi gece yarısı yayınlanacağını düşünüyorum ben.
Hatırlayamadım ama şimdi internetten aratacağım. Selçuk tepeli program için tartışma programı dedi. Umarım reytingi bol olur. Ben de takip etmeye çalışacağım

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hatırlayamadım ama şimdi internetten aratacağım. Selçuk tepeli program için tartışma programı dedi. Umarım reytingi bol olur. Ben de takip etmeye çalışacağım
Haber bülteni izlemeyi bırakalı uzun zaman oldu, o yüzden bir bilgim yok. Tartışma programı olduğu aslında belli de, reytingi olur mu bilmiyorum. Reytingi yüksek bir dizinin arkasından yayınlasalar anca iyi gider.

Ha, bunun yerine bir haber kanalı açsalar daha rahat bir şekilde hareket ederler o ayrı. :D

• Beğendim
Reactions: Gizmen