FOX'tan Yeni Dizi “Kadim Dostum”

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
FOX ekranlarında yeni sezonda yeni bir dizi başlayacak; Kadim Dostum!

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Firuze' dizisinin yapımcılığını üstlenen Boyut Film'in yapımcılığını üstleneceği dizi Mardin’de çekilecek.

Dizinin oyuncı kadrosu için titiz bir çalışma yürütülmekte İlker Aksum ve 90’lı yılların ünlü dizisi “Mahallenin Muhtarları”nda Fadime rolüyle tanınan Aydan Burhan’la anlaşıldığı öğrenildi.

Kadim Dostum, Yeni sezonda FOX'ta!

thumbnail_1399106273.jpg

İlker Aksum dizilere kurban gidiyor sürekli :( Umarım bu dizisinde başarılı olur

FOX stüdyosunu doğuya kursun. Hep oralarda, hep aynı tarz, hep klişenin dibine vurmuş diziler. Kendi de bıkmadı mı acaba?

FOX yaz sezonunda ve yeni sezonda 1.kanal olacak gibi. Tüm projeler çok iyi.. :)

Böyle bir dizi çekilecekti ve İlker Aksum başroldü. Hatta dizinin ilk ismi 'Mardin İşi'ydi. Sonradan isim değişikliğine gittilerse demek. :)

Fadime heralde uzun zamandır ekranlarda yoktu? M.Muhtarlarından cıktıktan sonra Yangın Ayşe'de oynamişti:X M.Muhtalarında konuşmasına öyle bi alişmiştim ki orda normal türkçe konuştugunu duyunca ohaa demiştim :F:F Şimdiki hali nasıl acaba(b) Şive konusunda Aydan Burhan'a güveniyorum:X

Fadime heralde uzun zamandır ekranlarda yoktu? M.Muhtarlarından cıktıktan sonra Yangın Ayşe'de oynamişti:X M.Muhtalarında konuşmasına öyle bi alişmiştim ki orda normal türkçe konuştugunu duyunca ohaa demiştim :F:F Şimdiki hali nasıl acaba(b) Şive konusunda Aydan Burhan'a güveniyorum:X
Mahallenin Muhtarları'ndan sonra bozmuş galiba çıplak resimlerine denk geldim.😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919