bir blogda görmüştüm
Usta tiyatrocu Haldun Dormen "Oh Olsun" adlı yeni bir sit-comla ekranlara döneceğini açıklamıştı. Hem de şu dikkat çekici cümleyle; 'Diziler para, tiyatro ise ruh kazandırır" dedi.
Haldun Dormen'le dün tanışma fırsatı yakaladım ve bana yeni dizisinden ipuçları verdi, televizyonda yapmayı çok istediği bir projeyi de anlattı.
En son sunuculuğunu ve yapımcılığını Osmantan Erkır'ın yaptığı Artiz Mektebi yarışmasında baş eğitmen olarak bulunmuştu.
Öncelikle Oh Olsun, Fox TV'de yayınlanacak. Dizide ayrıca Nevra Serezli, Mehmet Ali Kaptanlar da rol alıyor. Ancak Metin Serezli değil de yine bir usta Müjdat Gezen rol alacakmış.
Dizi, ağırlıkla Nişantaşı'nda bir apartmanda geçiyor. Avrupa Yakası'ndan sonra Nişantaşı dünyasını hicivle anlatacak yeni bir dizimiz daha oluyor.
Haldun Dormen ise bir spor salonu sahibini canlandıracak. Oğlu rolünde ise konuşulan isimler arasında BKM Mutfak'tan tanıdığımız Oğuzhan Koç var.
Umarım da olur çok yerinde bir seçim.
Tabii ki önce izlemek gerek ama şimdiden iyi bir sit-com geliyor diye düşünmeye başladım.
Senaryo da sağlamsa tutmaması için bir neden yok.