FOX'tan Yeni Bir Sit-Com Daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Usta oyuncu Nevra Serezli haftalık bir sit-com dizisiyle ekranlara dönüyor. Dizinin kadrosu yapım aşamasında. Kesinleşen oyunculardan bir diğeri ise Yaban karakteri ile tanınan Fırat Doğruloğlu. Nevra Serezli'ye eşlik edecek isimlerle yoğun bir görüşme yaşanıyor.

foxta ne zaman sitkom tutmmuş ya bu foxcularda neyi becermeye çalışıyor anlamıyorum. koyun o onu aldatmış amcasını oglunu karısını ayartsın baldızla aşna fişne yapsın. foxta tutan diziler brezilya köylü dizileri işte :)))))))))))))

Bence Türkiye'de tutan sitcom yok. (Gülse Birsel ve yabancı dizilerin versiyonları dışında)

Bence Türkiye'de tutan sitcom yok. (Gülse Birsel ve yabancı dizilerin versiyonları dışında)

ne demek tutan sit com yok :D şimdi aklıma gelmiyo ama birçok tutan sit com var.çocuklar duymasın,tatlı hayat,yahşi cazibe vs. vs.

bir blogda görmüştüm
Usta tiyatrocu Haldun D
ormen "Oh Olsun" adlı yeni bir sit-comla ekranlara döneceğini açıklamıştı. Hem de şu dikkat çekici cümleyle; 'Diziler para, tiyatro ise ruh kazandırır" dedi.
Haldun Dormen'le dün tanışma fırsatı yakaladım ve bana yeni dizisinden ipuçları verdi, televizyonda yapmayı çok istediği bir projeyi de anlattı.
En son sunuculuğunu ve yapımcılığını Osmantan Erkır'ın yaptığı Artiz Mektebi yarışmasında baş eğitmen olarak bulunmuştu.
Öncelikle Oh Olsun, Fox TV'de yayınlanacak. Dizide ayrıca Nevra Serezli, Mehmet Ali Kaptanlar da rol alıyor. Ancak Metin Serezli değil de yine bir usta Müjdat Gezen rol alacakmış.
Dizi, ağırlıkla Nişantaşı'nda bir apartmanda geçiyor. Avrupa Yakası'ndan sonra Nişantaşı dünyasını hicivle anlatacak yeni bir dizimiz daha oluyor.
Haldun Dormen ise bir spor salonu sahibini canlandıracak. Oğlu rolünde ise konuşulan isimler arasında BKM Mutfak'tan tanıdığımız Oğuzhan Koç var.
Umarım da olur çok yerinde bir seçim.

Tabii ki önce izlemek gerek ama şimdiden iyi bir sit-com geliyor diye düşünmeye başladım.
Senaryo da sağlamsa tutmaması için bir neden yok.

Son düzenleme:
bir blogda görmüştüm
Usta tiyatrocu Haldun Dormen "Oh Olsun" adlı yeni bir sit-comla ekranlara döneceğini açıklamıştı. Hem de şu dikkat çekici cümleyle; 'Diziler para, tiyatro ise ruh kazandırır" dedi.
Haldun Dormen'le dün tanışma fırsatı yakaladım ve bana yeni dizisinden ipuçları verdi, televizyonda yapmayı çok istediği bir projeyi de anlattı.
En son sunuculuğunu ve yapımcılığını Osmantan Erkır'ın yaptığı Artiz Mektebi yarışmasında baş eğitmen olarak bulunmuştu.
Öncelikle Oh Olsun, Fox TV'de yayınlanacak. Dizide ayrıca Nevra Serezli, Mehmet Ali Kaptanlar da rol alıyor. Ancak Metin Serezli değil de yine bir usta Müjdat Gezen rol alacakmış.
Dizi, ağırlıkla Nişantaşı'nda bir apartmanda geçiyor. Avrupa Yakası'ndan sonra Nişantaşı dünyasını hicivle anlatacak yeni bir dizimiz daha oluyor.
Haldun Dormen ise bir spor salonu sahibini canlandıracak. Oğlu rolünde ise konuşulan isimler arasında BKM Mutfak'tan tanıdığımız Oğuzhan Koç var.
Umarım da olur çok yerinde bir seçim.
Tabii ki önce izlemek gerek ama şimdiden iyi bir sit-com geliyor diye düşünmeye başladım.
Senaryo da sağlamsa tutmaması için bir neden yok.
vay be nevra serezliyi özlediydik :D
eğer müjdat gezen, nevra serezli, oğuzhan koç, haldun dormen varsa dizi en azından %4,00 reyting alır. ama bu haftalık dizinin günü ve saati çok önemli. umarım FOX'cum bu diziyi de harcamaz.. Sizce hangi gün olsun :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzleyeceğimi sanmıyorum ama iyi bir iş olabilir. Ama FOX'ta komedi dizisinin tutması zor bence. Bu dizinin de tutması zor bence.

İyi bir iş olup reyting anlamında kötü bir iş olabilir bence :)

Fox'un artık bir sitcom tutturmasını gerçekten çok istiyorum. Eğer tutturamazlarsa hep aynı aşk & entrika üzerine kurulu birbirine benzeyen dizilere devam edecekler. Bu nedenle artık tuttursunlar bir sit-com. :)

Nevra Serezli önemli bir oyuncu hakkında konuşmaya gerek yok ama tabii ki güçlü bir oyuncu kadrosuyla desteklenmesi gerekiyor. Eğer Canol'un dediği doğruysa (pek sanmıyorum açıkçası) Müjdat Gezen, Oğuzhan Koç ve Haldun Dormen de olursa gerçekten güçlü bir kadro olacak demektir. :)

Nevra Serezli, bu sabah tv8'de katıldığı programda dizide yer almaktan vazgeçtiğini söyledi. Dizinin tarihinin sürekli ertelenmesinin keyfini ve isteğini kaçırdığını söyledi.

Nevra Serezli, bu sabah tv8'de katıldığı programda dizide yer almaktan vazgeçtiğini söyledi. Dizinin tarihinin sürekli ertelenmesinin keyfini ve isteğini kaçırdığını söyledi.
Nevra Serezli'nin dizide yer almaması kötü olmuş... Sürekli ertelemenin sebebi yazın başlatmak istemeleri heralde...