FOX'tan Yeni Bir Dizi: "Kınalı Kar Dön Bebeğim"

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
FavoriForumum Özel !


Yapimciligini Ekin Türkmen; ET Film'in yaptigi ve basrolleri Ertan Saban, Mehtap Bayri ve Zehra Egemen'in paylasacaklari "Kınalı Kar Dön Bebeğim" dizisi FOX'ta baslayacak. Ekin Türkmen ilk kez bir dizinin yapimciligini üstleniyor ve oldukça heyecanli gözüküyor.


"Kınalı Kar Dön Bebeğim" 2 Ocak 2012 Pazartesi FOX'ta basliyor !




8753.imgcache




Furkan DOĞA / FavoriForumum.net
</SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>
</SPAN>
 
Son düzenleme:
Bu diziyle ilgili tüm gelismeler FavoriForumum'da olacaktir! Burayi takip etmeye devam ediniz..

NOT: Dizinin eski "Kinali Kar" dizisiyle bir alakasi yokmus!
 
Son düzenleme:
'Bir Kadın Tanıdım' dizisine ne olacak ? Ertan Saban burada oynuyor ve Ekin Türkmen yapımcı. Bu dizi Ocak 2012'de başlayacak bakalım eskisiyle bir bağlantısı var mı ? Bunu zamanla göreceğiz.
 
'Bir Kadın Tanıdım' dizisine ne olacak ? Ertan Saban burada oynuyor ve Ekin Türkmen yapımcı. Bu dizi Ocak 2012'de başlayacak bakalım eskisiyle bir bağlantısı var mı ? Bunu zamanla göreceğiz.

Ertan Saban 2 dizide birden oynayacak.

Dizinin eski kinali kar'la bir alakasi yok.
 
Ertan Saban'ın işi çok zor olacak yani. Bir dizinin çekimlerini hızlıca bitirirlerse anca öyle olur. Ertan Saban ile Ekin Türkmen iyice birlikte iş yapmaya başladı dikkat ettiyseniz...
 
Oo sizde.. Konusu bile belli degil, hemen önyargili davrandiniz..
 
niye hemen önyargili siniz dizinin konusu bile beli degil ki! sadece dizinin ilk iki kelimeri kinali kar diye kinali karli dizinin kopyasi olmasi gerkemiyor ki alakasi yok diziylen!! 😉) ben merakla bekliyorom insallah uzun soluklu bir dizi olur!! zaten hep reytingler düssünulyor bu beni rahatsiz ediyor bi dizinin reytingi önemli degil bence zaten millet reytingi bol olan dizileri izliyor yani kendi düssüncüleri yok! nerde reyting var o dizileri izliyorlarar herkes o yüzden insallah bi gün su reyting diyen seyden kurtuluruz.
 
Oha YerGökAşk'a karışmasınlarrr !!!!!!!!!!

Yer Gök Ask'in reytingleri bu yil sonuna kadar böyle giderse, FOX degistirmez gününü ama reytingleri düsmeye baslarsa, bu dizi gelebilir yerine.. Yer Gök Ask'ta bos alan günlerinde birinde yayinlanir.
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,736
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove