FOX'tan Bir İlk Daha: 'FOXFest' Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,624
Puanı
1,061
FOXFest-haber-resim-c1cb13a2-0556-41aa-ba90-62ad1bcd47aa-mpositioned-640x360.jpg

Türkiye'nin önde gelen kanallarından FOX bir ilke daha imza atıyor.

Gençleri TV dünyasıyla buluşturma amacıyla yola çıkan FOXFest'in ilki 15 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek. Duman, Ceza ve Büyük Ev Ablukada'nın sahne alacağı festivalde FOX’un ünlü ekran yüzleriyle tanışma fırsatları, e-spor turnuvaları, sıradışı atölyeler ve birbirinden eğlenceli aktiviteler de katılımcılarla buluşacak.

FOXFest’in sınırlı sayıdaki indirimli biletleri dsmbilet.com üzerinden alınabiliyor. Öte yandan festival gelişmelerini de Twitter ve Instagram'da @foxfestistanbul hesaplarından takip edebilirsiniz.

Fox'un çok yönlü ve çok sosyal olmasını seviyorum. Bilet fiyatı ise aşırı uygun, 45 TL'ymiş bence İstanbul'dakiler denemeli mutlaka fena isimlerde gelmiyor. :X

Halkımızı bu festivali boykota çağırıyorum, kesinlikle taviz verilmemesi lazım. Reytingden umut olmayınca böyle yerlerden money kazanmayı planlamışlar. :A

İstanbulda olmadığım zamanda festivaller konserler olur zaten pff

Beleş değil bu sefer paralı. :A
Beleş olmadığı için fazla kişi gitmez. :A
İstanbulda olmadığım zamanda festivaller konserler olur zaten pff
Güzel. Böyle etkinlikleri seviyorum
İstanbul’u kazanırsam giderim :Z :A
Halkımızı bu festivali boykota çağırıyorum, kesinlikle taviz verilmemesi lazım. Reytingden umut olmayınca böyle yerlerden money kazanmayı planlamışlar. :A
Festival patlayacak gibi. Ergenler ne yapsın Kadın'la Yasak Elma'yı. :A

Niye be Özge çok seviliyor :A
Zaten onunla fotoğraf çektirmek isteyenler falan gelir en fazla. Seviliyor evet ama dizisi o yaş grubunun zevklerine en uzak olan yapımlardan biri. Hele Sevda Erginci ve Onur Tuna'yı doğru düzgün tanıdıklarından bile şüpheliyim. :A

Zaten onunla fotoğraf çektirmek isteyenler falan gelir en fazla. Seviliyor evet ama dizisi o yaş grubunun zevklerine en uzak olan yapımlardan biri. Hele Sevda Erginci ve Onur Tuna'yı doğru düzgün tanıdıklarından bile şüpheliyim. :A
Sen öyle san #ZeyAl’ci kitlesi var :A Çatla :A Ben 3 gün sonra gidiyorum İstanbul’a eğer yarın orda olsaydım kesinlikle giderdim :A