FOX'ta ''Çocuklar Duymasın'' Var!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,643
Puanı
1,060
FOX'un bu hafta ki yayın akışında Cumartesi günü 16:00 - 18:30 arası Çocuklar Duymasın dizisi var?
Bu ne demek oluyor? Yoksa FOX'ta yeni kanalında mı başlayacak?
Yoksa tekrar bölümleri mi verilecek? Her şey yakında belli olur..
Tıkla ve bak : http://fox.com.tr/yayin/akis/

Ilginç.. Yanlislik olmustur diyorum kendimce ama böyle bir yanlislik olamaz bence..

Belki de Çocuklar Duymasın yeni kanalı FOX'ta , daha çok uygun bir günde başlayacak. Ve şimdiden eski bölümlerini yayınlıyorlar olabilirler.
Ya da ; Öyle sine yayınlıyorlar eski bölümleri. Sırf eskilerden rating kazanmak için :)

Belki de Çocuklar Duymasın yeni kanalı FOX'ta , daha çok uygun bir günde başlayacak. Ve şimdiden eski bölümlerini yayınlıyorlar olabilirler.
Ya da ; Öyle sine yayınlıyorlar eski bölümleri. Sırf eskilerden rating kazanmak için :)

Öylesinedir. Fox'a transfer olma ihtimali söz konusu dahi olmaz bence :)

TGRT'deki bölümleri yayınlanır muhtemelen. İlginç bir hamle :)

Öyle reyting pek fazla alamaz gibi geliyor. FOX TV, bence bu diziyi alıp daha çok uygun bir günde yayınlamalı ..
Hİç değilse o zaman kesin ilk 1o'da olur :)

Bu dizi FOX'a transfer olmaz.. Birol Güven'de istemez..

7-12 share arasinda alacagini düsünüyorum.

TGRT bölümleridir dediğiniz gibi, FOX'un ilk zamanlarında da yayınlanmıştı tekrarlar sanırım. Bu tekrarlar kimseye bir şey kazandırmaz ya da kimseden bir şey götürmez, taktik diyemeyiz yani.

Yanlış hatırlamıyorsam çok az bölüm yayınlandı TGRT'de. O yüzden haftada tek gün yayınlayacaklar. Ben rastlarsam izleyebilirim. Değişimi görmek açısından :)

Şuan yayınlanıyor :) Eski bölümlerinde Emine yerine Gül varmış. Eskiden gülme efekti daha iyiymiş :D

pınar altuğ şimdi daha güzel vallahi kadın yaşlandıkça güzelleşiyor:D