FOX Web Sitesini Değiştirdi!

Evet, farketmiştim. Şimdiki web site çok daha iyi olmuş, herşeye daha kolay ulaşılabilir. Hayırlı olsun.

Sayfa çok dar olmuş renkler filan iyi.Yayın akişi olan bant hoş olmuş en iyisi diyebilirim.Twitter FB Pinterest gibi sosyal ağ simgeleride gayet hoş.10/7.

gayet güzel olmuş

Bu yenilenen web sitesi çok iyi olmuş. Aradığın şeyi rahatlıkla bulabilirsin, o yönden çok iyi.

tv de açmaya tenezzül etmiyorum... web inden haberim yok toptan kaldırsalarda olur .

güzel olmuş
demk ki haluk ondan foruma gelmiyor siteyi yeniliyormuş

bir iki fox reklamı yaparız foxlarız tamamdır
en zayıf yönünden vururuz ..

fox süper
deniz yıldızndan kalite akıyor harem fark atıyor.su gibi de son gül karlı arif golleri atıyor zaten ben gerçeklerii hep bu şekil söylerim sen rekalm yap

fox süper
deniz yıldızndan kalite akıyor harem fark atıyor.su gibi de son gül karlı arif golleri atıyor zaten ben gerçeklerii hep bu şekil söylerim sen rekalm yap

deniz yıldızındaki kalite paçalardan akıyor mükemmel ötesi bir dizi
))

benim girizgah daha muhteşem oldu
) kesin o sitede yer alırım
)

Güzel olmus, begendim.

Çok Güzel olmuş, Çok Sevdim. Fox`dan böyle güzel bi şey beklemezdim açıkcası. Görseller, renkler falan gayet iyi. Aradığım herşeyi bulabiliyorum. Eski web sitesine hiç girmek istemezdim. Ama bu çok daha güzel olmuş

Özellikle Yerli ve Yabancı dizileri ayırması çok iyi olmuş. Eskiden yayınladığı yayınlamadığı yerli ve yabancı dizileri aynı sırada yazıyordu. 20-25 tane dizisi oluyordu. Şimdi ayırarak çok iyi yapmış. Eski dizileri de diziler bölümünden kaldırmış

Kanal D İlk Temayı Warezken Aldı Şimdi Satıyor Süper
İyi Para Aldı Kanal D