FOX Web Sitesini Değiştirdi!

Evet, farketmiştim. Şimdiki web site çok daha iyi olmuş, herşeye daha kolay ulaşılabilir. Hayırlı olsun. :)

Sayfa çok dar olmuş renkler filan iyi.Yayın akişi olan bant hoş olmuş en iyisi diyebilirim.Twitter FB Pinterest gibi sosyal ağ simgeleride gayet hoş.10/7.

Bu yenilenen web sitesi çok iyi olmuş. Aradığın şeyi rahatlıkla bulabilirsin, o yönden çok iyi. :)

tv de açmaya tenezzül etmiyorum... web inden haberim yok toptan kaldırsalarda olur .:)

fox süper :D deniz yıldızndan kalite akıyor harem fark atıyor.su gibi de son gül karlı arif golleri atıyor zaten ben gerçeklerii hep bu şekil söylerim sen rekalm yap :D

deniz yıldızındaki kalite paçalardan akıyor mükemmel ötesi bir dizi :)))

benim girizgah daha muhteşem oldu :)) kesin o sitede yer alırım :))

Çok Güzel olmuş, Çok Sevdim. Fox`dan böyle güzel bi şey beklemezdim açıkcası. Görseller, renkler falan gayet iyi. Aradığım herşeyi bulabiliyorum. Eski web sitesine hiç girmek istemezdim. Ama bu çok daha güzel olmuş :)

Özellikle Yerli ve Yabancı dizileri ayırması çok iyi olmuş. Eskiden yayınladığı yayınlamadığı yerli ve yabancı dizileri aynı sırada yazıyordu. 20-25 tane dizisi oluyordu. Şimdi ayırarak çok iyi yapmış. Eski dizileri de diziler bölümünden kaldırmış

Kanal D İlk Temayı Warezken Aldı Şimdi Satıyor Süper
İyi Para Aldı Kanal D :)