Fox TV'nin Dizileri Rekora Doğru Koşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar yazdı:
İşte rekora koşan diziler...
Günlük dizilerde TV tarihimizde en uzun dizi 'Ferhunde Hanımlar'dı. Toplam 1780 bölüm yayınlanarak hakikaten zor bir rekora imza attı. Şimdi daha çok Fox TV kanalında yayınlanan günlük dizilerde 'Beni Unutma' ve 'Deniz Yıldızı' benzer bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Televizyon tarihinin üçüncü en uzun dizisi 'Unutma Beni' tam 830 bölüme ulaştı. Onu takip eden 'Deniz Yıldızı'nın yayınlanmış 570 bölümü var. (Dizinin iki önemli karakteri çalışma zorlukları yüzünden hastalanarak diziden ayrılmış duyduğuma göre). Peki, ekranımızda günlük yayınlanan ve geldiği gibi aramızdan ayrılan dizinin hangisi olduğunu biliyor musunuz? 'Fırtınalı Aşk'mış. Atv'de 35 bölüm yayınlanıp sonra unutulup gitmiş. En azından ben hiç hatırlamıyorum sevgili okur...

denizyildizi400.jpg

Ferhunde Hanımlar'ı biliyorum, dizi başlayıp başlayıp yeniden biterdi. İyi bir matematiği vardı işin ama belli bir dönemin dizisiydi, o nedenle son denemesi başarısız oldu ve kaldırıldı. Tekrar hortlamaz sanırsam. :)

Fox'un dizileri de iyi gidiyor tabi bölüm sayısı olarak. Ama daha önemli işlerde rekor kırarız günün birinde umarım :)

Bizim Evin Halleri'nden söz edilmemiş hiç. Onun yok mudur acaba böyle rekoru ? :) Biraz baktım ama toplam bölüm sayısını bulamadım. En son 400'lerde sezon finali yaptığı bir şey gördüm :)

Bizim Evin Halleri'nden söz edilmemiş hiç. Onun yok mudur acaba böyle rekoru ? :) Biraz baktım ama toplam bölüm sayısını bulamadım. En son 400'lerde sezon finali yaptığı bir şey gördüm :)

O da var tabi, o daha da yeni bir iş Ferhunde Hanımlar'a göre, o da iyi işti. :) Bence o da vardır 1000 civarı.

Ne kadar çok "o" kullanmışım bu mesajda. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,425
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren