Ayran gönüllü değilim ayol sevmediklerim de var elbetteHhahah Aaa onu sevmiyorsan güzel potansiyelin var diyorum hep
Ayran gönüllü değilim ayol sevmediklerim de var elbetteHhahah Aaa onu sevmiyorsan güzel potansiyelin var diyorum hep
Aaa iyi seçici olmak lazım her parlağa bakmamak lazım Ama keşke Burak ile Çağatayıda görsen zibidilikleriniAyran gönüllü değilim ayol sevmediklerim de var elbette
Burağı görüyorum da Çağataya laf söyletmemAaa iyi seçici olmak lazım her parlağa bakmamak lazım Ama keşke Burak ile Çağatayıda görsen zibidiliklerini
Aaa Burağıda savunuyordunBurağı görüyorum da Çağataya laf söyletmem
O asker paylaşımından sonra gıcık oldum biraz gözümden düştüAaa Burağıda savunuyordun
Aaa doğru yolu buldun @xemrexxx de bırakır inş Burakı herifi gibi sahiplenmişO asker paylaşımından sonra gıcık oldum biraz gözümden düştü
Napsın yokluktan sahipleniyor,herkes benim gibi şanslı değil Elimde ne Buraklar var
kaçırma bomba dizi geliyoorAyran gönüllü değilim ayol sevmediklerim de var elbette
Hayır bende onu soracaktım gelmiyorkaçırma bomba dizi geliyoor
bu arada mesajlarım sana gelmiyor mu romanımı o kadr attım ya
Aaa kuyruk olmuşlar kapında zaten evde kaldını bilmesek inanacazNapsın yokluktan sahipleniyor,herkes benim gibi şanslı değil Elimde ne Buraklar var
yok artık yine engellediler sanırım romanımı resmen , şimdi kontro l et bakalım kardeşim.Hayır bende onu soracaktım gelmiyor
Yok halayok artık yine engellediler sanırım romanımı resmen , şimdi kontro l et bakalım kardeşim.
sus sus gerçekleri vurma yüzüme kendimi avutuyorum işteAaa kuyruk olmuşlar kapında zaten evde kaldını bilmesek inanacaz
Yok hala
Asker filmi sinemada çakılmış @xemrexxx artık terk etmiştir kıllı ayısını Tekrar herifine dönmesi için kas yapıp yeni dizisinde soyunmalı
kız bu dizi çekilmemiş miydi burak hakkı ile yeşim büber sezon finalinde el ele tutuşup şelaleye atlamıştı kim yaşarsa sürpriz olur mantığıyla çekiliyordu dizi😱Asker filmi sinemada çakılmış @xemrexxx artık terk etmiştir kıllı ayısını Tekrar herifine dönmesi için kas yapıp yeni dizisinde soyunmalı
kız bu dizi çekilmemiş miydi burak hakkı ile yeşim büber sezon finalinde el ele tutuşup şelaleye atlamıştı kim yaşarsa sürpriz olur mantığıyla çekiliyordu dizi😱
Hahha Aaa bende onu belirtmiştim Kadir beyi bu diziyede alıp tam olsun bari ayoll Kırık Ayna onsuz olmazAsker filmi sinemada çakılmış @xemrexxx artık terk etmiştir kıllı ayısını Tekrar herifine dönmesi için kas yapıp yeni dizisinde soyunmalı
ama o dzide 3 tane cıbır kızı vardı senin kadir amcanın izlerken çatlamaHahha Aaa bende onu belirtmiştim Kadir beyi bu diziyede alıp tam olsun bari ayoll Kırık Ayna onsuz olmaz
Aaa oğulları olsun mafyaama o dzide 3 tane cıbır kızı vardı senin kadir amcanın izlerken çatlama
iyice yaşlandın unutkan olmuşsunAaa oğulları olsun mafya