Ben Sedalı formata hiç bakmadım zaten Onur bey gitmeden önce uzun süredir bakmıyordumYemekteyize bakıyor musun hala
Ben Sedalı formata hiç bakmadım zaten Onur bey gitmeden önce uzun süredir bakmıyordumYemekteyize bakıyor musun hala
Senin izlediğin dizilerin bir bir patlaması gibi mi.MD dışında tüm yeni dizileri patladı, gündüz kuşağının en çok izlenen programının hırsızlığı da ele güne konu oldu bizim elemimize bile gerek kalmadan çöküyor.
Cansu'yu kaptırdı ya kudurduYakında Acun “Temizlik Benim İşim de Yemekteyiz’den çalıntı, tek fark orada temizlik yapılıyor ama 5 yarışmacı olması” falan derse şaşırmam.
Beter olsun.Cansu'yu kaptırdı ya kudurdu
Bitanem şu emoji yakışmıyor sana.Olayı hâlâ kanal yarışı, reyting olarak görenler var.Umarım o ittifak yaptığı paçavra kendisini de manşetten hedef göstermez bir gün yolları ayrılınca.
Damat bayıldıya bakıyor musun.
Çok hayvansever gördüm ama bu kadar tilki aşığına da ilk kez şahidim. 😱 Zaten @xBUGRAx de elem kedere başladı o yüzden sizi kendi halinize bırakıyorum.Senin izlediğin dizilerin bir bir patlaması gibi mi.JS’yle avun sen.
Hayatta doğru düzgün ciddi mesaj yazmayan adam söz konusu FOX olunca kaplan kesildi tövbe. 😱Bitanem şu emoji yakışmıyor sana.
İlk hafta dısında bakmadım devam ediyormu bilmiyorum şuan aklıma geldi anlatırkanDamat bayıldıya bakıyor musun.
Hassas noktası.Hayatta doğru düzgün ciddi mesaj yazmayan adam söz konusu FOX olunca kaplan kesildi tövbe. 😱
3 kelimelik sloganvari dizisi de tutmayacak bu gidişle, tutsa da Survivor koyar bi şekil de batırır zaten Tipik AcunBeter olsun.Acun’un eski havası kalmadı artık bu gerçek.O yüzden böyle tutuşuyor.İzleyicide artık kredisi kalmadı geçen seneki Survivor hezimetinde gördük.
Şimdi bir şey diyeceğim @mrt-06 kızacak ama sanki Atacan için baktın ilk haftaya cnmİlk hafta dısında bakmadım devam ediyormu bilmiyorum şuan aklıma geldi anlatırkanGündüz programları izlemiyorum kafam karışmıyor
İki ay önce bitti o.İlk hafta dısında bakmadım devam ediyormu bilmiyorum şuan aklıma geldi anlatırkanGündüz programları izlemiyorum kafam karışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?