FOX Türkiye 2020 - 2021 Sezonunda Ne Yapacak? Cenk Soner Anlattı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
74,729
Reaksiyon puanı
64,032
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com


The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, FOX'un yeni sezonu hakkında konuştu.

Geçtiğimiz sezon 'Yasak Elma', 'Baraj', 'Öğretmen', 'Mucize Doktor', 'Zümrüdüanka' ve 'Savaşçı' dizileri ile başarılı bir sezon geçiren FOX, yaz sezonunda 'Bay Yanlış' ve 'Sen Çal Kapımı' dizileri ile başarısını devam ettirdi.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, gazeteci Oya Doğan'ın yeni sezon ile ilgili sorularına cevap verdi.

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.
 
Cenk Soner'im iyi ki bizlesin.
 
Güzel bir söyleşi olmuş bakalım elinde bu kadar dizi olan Fox tv ne yapacak
 
FOX Güvenilir haberlerde dizlerde Zuhal Topal Çağla Şikelle başarılı ..Savaşççı,yasak elma reytingleri yukseliyor..bence en güvenilir kanal..
 
Çarşamba sorusu için verilen cevaba sinir oldum. Kesin bir şekilde Öğretmen çarşamba devam edecek diyememiş. Kuruluş Osman karşısında 10+ reytingle başlayan bir yapımı uyduruk bir yaz dizisi için geç başlatmaları yetmiyor bir de muallak muallak konuşuyorlar. Umarım saçma sapan bir karar alınmaz.

Tabii daha konuşmak için erken ama salı ve cuma için o kadar ümitli bir tablo yok bence. Baraj'ın bu saatten sonra fazla yükseleceğini yükselse bile yeterli olacağını sanmıyorum. Üstelik daha EDHO, Ramo ve Masumlar Apartmanı başlamadı. Bay Yanlış şimdilik mutlu eder çünkü geçen hafta Kırmızı Oda dışında hiçbir cuma dizisi ortalıkta yoktu. Arka Sokaklar, Babil, Hercai, Payitaht, Güldür Güldür vs. gelince bu reytingleri mumla arar.

Bence Savaşçı'nın bu saatten sonra başlaması pek mümkün değil gibi. Stok bölümlerin üzerine bir bölüm daha çekip 100'e tamamlasınlar ve daha fazla yer kaplamadan bitsin. Yaz dizilerinden biri de o günü idare edebilir şimdilik. Neyse pek sevdiğim bir kanal olmasa da güzel röpörtaj olmuş Star yazısını da merakla bekliyorum.
 
arka sokaklar 15 seneden beri var..güldür 10 seneden beri var..hercai 2.sezona başlıcak...SAVAŞÇI dizisi okuduğuma göre devam etme kararı var..Savaşçı 4 sezondan beri var..bay yanlışda catı katı aşkın arkasında ahlen.edhoda başarılı
 
kırımızı oda inş tutmuş dizlerin arkasında kalmaz..çook güçlü rakıpleri var
 
Savaşçı'nın bitmesi için herhangi bir neden yok ki? Yeni sezon hazırlıkları başladı, dizi sete çıkınca ellerinde olan bölümleri yayına verirler.
 
Savaşçı'nın bitmesi için herhangi bir neden yok ki? Yeni sezon hazırlıkları başladı, dizi sete çıkınca ellerinde olan bölümleri yayına verirler.
biliyorum..aynı fikirdeyiz ben ne dedim..🙂🙂🙂ben haberde ne okuduysam onu yazdım
 
savaşçı bitmesin zaten..stardaki söz dizisi bile biti..nöbet dizisi bile bitti..kardeşim..
Nöbet dizisi Show TV'nin saçma kararı yüzüne bitti. Kaç sezondur tutmuş asker dizisinin karşısına, yeni bir diziyi koymak nedir ya?


Savaşçı'yı pek sevmem ama Söz'ü seviyordum. O dizide zirvede bitirdi.
 
Reactions: Doğan
aynen söz diziside hep.1.di...bende severdim söz dizisi..bide kanalşd de isimsizler vardı..
 
Reactions: Emre Ozansoy
nöbeti başka gune koysaydı
 
Reactions: Doğan